2777
2789
عنوان

سلام مامانا میشه بیاین کمک😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 39 پست
ااگه راهکاری گفت به منم بگو ...

سلام عزیزم امروز رفتم پیش متخصص نگاه کردتوی گلوی دخترم روگفت لوزهاش شیارداره غذابهش میچسبه وباعث میشه عوق بزنه گفت بایدبایه قاشقی چیزی اوناروجداکنی ازلوزش گفتم نمیشه عوق می‌کنه یه پودری دادتواب قاطی کنم بدم بهش دوهفته بخوره هر۸ساعت.یه سونوگرافی وعکس هم نوشت قرارشداوناروبگیرم دوهفته دیگه ببرم اون پودرم بهش بدم ببینم فرقی می‌کنه یانه گفت رفلاکس نیست.گفت رفلاکس فقط همون نوزادی نهایت تا۱سالگیه. قدووزن دخترمم خوب بودخداروشکر.یه چی دیگه ام گفت باید کم کم وبه مرورغذای ابکیش روکم کنی مثلااب خورشت رو کمش کنی تابتونه غذای سفتترروبخوره وعادت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم امروز رفتم پیش متخصص نگاه کردتوی گلوی دخترم روگفت لوزهاش شیارداره غذابهش میچسبه وباعث میش ...

ممنون که گفتی پودر  اسمش چیه ؟ چطور لوزه رو پاک کنیم‌مگه می ذارن ....الان بخدا کلی استفراغ  کرده دخترم واقعا نمی دونم چشه 

ممنون که گفتی پودر  اسمش چیه ؟ چطور لوزه رو پاک کنیم‌مگه می ذارن ....الان بخدا کلی استفراغ  ...

الان تویه گروه تلگرام خانمه گفت پودر روندم دوروزه دارم میدم بهتر شده ولی میگه خوب نیست موندم چکارکنم.امروز عوق زدنش خیلی کم شد.میگه بروپیش دکتر شاه فرهت 

ممنون که گفتی پودر  اسمش چیه ؟ چطور لوزه رو پاک کنیم‌مگه می ذارن ....الان بخدا کلی استفراغ  ...

همین دیگه کجااون بچه اجازه میده دست تودهنش کنی.ببینم فردامیتونم پیش یه دکتر دیگه برم یانه

همین دیگه کجااون بچه اجازه میده دست تودهنش کنی.ببینم فردامیتونم پیش یه دکتر دیگه برم یانه

پودر ا س امپرازول داده ؟ من اونو چندین ماه دادم اره استفراغ و کم میکنه برا رفلاکس ه پس چطور گفته رفلاکس نیست و داروی رفلاکس داده ....منم‌موندم حیرون بخدا

پودر ا س امپرازول داده ؟ من اونو چندین ماه دادم اره استفراغ و کم میکنه برا رفلاکس ه پس چطور گفته رفل ...

سلام عزیزم من امروز دوباره رفتم پیش یه دکتر دیگه سعیدسعیدی۴راه برق .مشکلشوگفتم گفت همون رفلاکسه وهمون پودر اس امپرازول روتجویز کرد.گفت ۱ماه بدم ناشتابخوره .گفت فقط نباید بذاری باشکم پر ورجه ورجه کنه.گغت زمان می‌بره اعضای داخلیه بدنش مقاوم بشن .همین. چی دیگه ای تجویزنکرد.ازمایش واینجورچیزام ننوشت.

پودر ا س امپرازول داده ؟ من اونو چندین ماه دادم اره استفراغ و کم میکنه برا رفلاکس ه پس چطور گفته رفل ...

یه چیز دیگه ام گفت حله حوله ندین وچیزایی که رفلاکسشوبیشترمیکنه روندین

[QUOTE=328229572]یه چیز دیگه ام گفت حله حوله ندین وچیزایی که رفلاکسشوبیشترمیکنه روندین[/QUOTE ]مرسی ...

فدات عزیزم.انشالله منکع دوروزه دخترم گوش شیطون کربالانیاورده خیلی بهتر شده خداروشکر

ااگه راهکاری گفت به منم بگو ...

بالاخره مشکل دخترموفهمیدم بعدسه تادکتراین آخرین آزمایش مدفوع نوشت دیشب جوابشوگرفتیم ولی هنوزنبردم ازمایشوپیش دکترتونت نگاه کردم معنیه جوابشونه انگل داره نه مشکل دیگه ای .دوسه روزه کلاشیرگاو روندادم بهش دخترم گرسنه اش که میشه میگه غذامیخام بهش غذامیدم اون پودرا روهم کلاندادم .میوه میخوره آبمیوه ودوغ نوشابه ام میخوره اصلاخداروشکرعوق نمیزنه .خیلی کم حالتهای عوق زدن روداره که اونم فکرکنم کم کم ازبین بره .قبلاسرصبحامدام حالت عوق داشت شایدده باریابیشترحالتوداشت الان یکی دوبار اگه این حالت بهش دست بده .دکتراکه نفهمیدن نگفتن شیروبهش ندم آخرم خودم مشکلشوفهمیدم

بالاخره مشکل دخترموفهمیدم بعدسه تادکتراین آخرین آزمایش مدفوع نوشت دیشب جوابشوگرفتیم ولی هنوزنبردم از ...

خداروشکر  دختر من هنوز شیر خشک می خوره البته  خیلی کم  ولی در کل کم اشتهاس ....احتمالا دخترت حساسیت به شیر گاو داره رفلاکس آلرژیک میگن بهش  بازم شکر متوجه شدی  آن شالله  بهتر هم میشه من تا دوسالگی شیر میدم بهش البته خیلی کم‌میدم