2777
2789

من می خوام شلوار بدوزم. سئوالم اینه پارچه شلوار آیا حتما باید یکم کشش داشته باشه؟

پارچه من کشش داره اما می‌خوام لایی حریر بزنم چون ضخامتش پیشم کمه. بعد از لایی حریر کشش ازبین میره .به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

به نظرم برای شلوار لایی نزنی بهتره. تو شستن از بین میره معمولا. اگرم میخوای استفاده کنی اول بزارش تو اب لایی را که ابرفتش بره. برای شلوار هم نیازی نیست پارچت کش بیاد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکی لایه حریر و ترکی پارچه رو به یک طرف بذار و بعد بچین 

و اینکه پارچه کشی واسه شلوار مشکلی نداره 

و میتونی از لایه حریر داخلش استفاده کنی و کشش پارچه ازبین نمیبره 

واینکه دو مدل لایه حریر هست یه مدل دونه درشتن یه مدل دونه ریز 

دونه درشتا بهترن  و پشتشون یه حالت شطرنجی داره 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
به نظرم برای شلوار لایی نزنی بهتره. تو شستن از بین میره معمولا. اگرم میخوای استفاده کنی اول بزارش تو ...

خیلی ممنون. من مبتدیم  و تا حالا از لایی حریر استفاده نکردم؛ با شستن از پارچه جدا میشه؟ میخوام بدم اتو بخار بیرون وصلش کنن..اگه بخیسونم لایی رو دیگه جدا نمیشه؟

خیلی ممنون. من مبتدیم  و تا حالا از لایی حریر استفاده نکردم؛ با شستن از پارچه جدا میشه؟ میخوام ...

اکثرا لایی ها مثل پارچه نخی آبرفت دارن. میگن بزارید تو اب که بعد وصل شدن به لباس کوچیک نشه چروک بیافته.

اگه لایی بزنی بعد هر بار شستن باید یه اتو بزنی که دوباره فیکس بشه  چون من تا جایی که دیدم حتی مانتوهای بازاریم هم که لایی دارن بعد چند بار شستشو لایه کنده میشه  و هر بار باید اتوش بزنم که جاهایی که رد شدن فیکس بشه سر جاش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"