2777
2789
عنوان

زن شوهر دار

1204 بازدید | 34 پست

سلام من پسرم یه زن شوهر دار تو آشناهامون هست که همش بهم پیام میده و میگه من می‌خوام بمیرم آرزوی مرگ دارم و ....

بهش میگم چرا میگه چون شوهرم زندگیمو داغون کرده همش اذیتم می‌کنه و .... 

بهش میگم جدا شو میگه اصلا طلاقم نمی‌ده . دوست داره من باهاش حرف بزنم . جوریم هست ک همش با هم چشم تو چشم میشیم . از طرفی میترسم یکی ببینه و من خراب بشم این وسط و آبرو ریزی بشه ( و اصن ناراحت اینم ک با زن شوهر دار ارتباطی هم داشته باشم ) از طرفی هم حس میکنم به من پناه آورده و میترسم بلایی سر خودش بیاره . تو رو خدا شما بگین من به عنوان یه مرد و یه انسان چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو نده خواهشا

شاید هم عاشق که نه ولی حس میکنه بهتون علاقه داره که پیام میده و درد و دل میکنه

اگه بیشتر پیش برین خیلی بد میشه براتون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

بهش بگو متاستفانه کاری از دستم ساخته نیس خودم هزار تا مشکل دارم از طرفی هم درست نیس بامن تماس میگیرین آبجی آقاتون متوجه بشه برای جفتمون بده در پناه خدا منم به دوس دخترم تعهد دارم اونم متوجه بشه ناراحت میشه