2777
2789

سلام و وقت بخیر. دوتا سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین. 

یکی اینکه بچه هاتون چه کلماتی میگن 

دوم اینکه شبا چه ساعتی میخوابن و تا صب چن دفعه بیدار میشن .

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من الان۱۹ماهشه

دوسه ماهه 

مامان بابا آب دالی میکنه

حرفای نامفهوم میزنه

اکثر فرمان هارو متوجه میشه انجام میده

و خوابش از اول بسیاربوده شب ۸/۵میخوابیم تا۷/۵صبح که پسرمو میفرستم مدرسه و ۸صبح میخوابیم تا۱۱

بعداز ظهرام یک ساعت میخوابه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
پسر من ۱۸ ماهشه ماما بابا نانا اب اسم داییش و پسرعموشو میگه دده بده  اکثر شبا ده ده ونیم میخو ...

ممنونم وقت گذاشتین. بله پسر منم دقیقا اینطوره . ولی یکم خیلی داد میزنه و هی بهونه و نق میزنه بیاد بغلم و یکم که به کارام میرسم و نمیتونم بغلش کنم میزنه تو سر خودش.

بچه من ۱۵ ماهشه، مامان، بابا، آبو، رفت، عم مخفف همه😄 شبا دیگه سعی میکنم ۱۰ خواب باشه ولی خب همیشه م ...

میگم این بچه ها تا بزرگ شن مارو پیر میکنن. پسرم یاد گرفته یه ماهه خیلی نق میزنه که بیاد بغلم بعد که نمیرسم باهاش باشم شرو میکنه داد و گریه خیلی تو فشارم ۲۴ ساعته هم تنهام

خدا حفظش کنه انشالله . کار شما خیلی سخته با دوتا عزیز

بی نهایت 

فکر کن تفاوت سنی۴و نیم 

کوچولو میگه به مامانم دست نزن بزرگه بغل میخواد

یا سر گذاشتن میلیمتری یه بشقاب که کجا گذاشته میشه یه ربع دعوا هست

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
ممنونم وقت گذاشتین. بله پسر منم دقیقا اینطوره . ولی یکم خیلی داد میزنه و هی بهونه و نق میزنه بیاد بغ ...

پسر منم مثلا صورتشو میاره جلو بوس کنم یا بغل میخواد نکنم یه بند صدام میزنه 

پسر منم مثلا صورتشو میاره جلو بوس کنم یا بغل میخواد نکنم یه بند صدام میزنه 

اخه پسر من ۲۴ ساعته نق میزنه یا با داد و اشاره یه چیزی میخواد اصلا اینطور نبود خیلی اروم بود. البته بگم همیشه تو خونه تنهاییم و باباش چن روز یه بار میاد خونه. ما هم شهر سردسیر هستیم اصلا امکان بیرون رفتم ندارم

میگم این بچه ها تا بزرگ شن مارو پیر میکنن. پسرم یاد گرفته یه ماهه خیلی نق میزنه که بیاد بغلم بعد که ...

حق داری عزیزم، کامل درکت میکنم. بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سخت تر از چیزیه که فکرشو میکردیم....خدا قوت. ببین عزیزم بچه ها تا ۲ سالگی ادراکشون حسیه یعنی حتما باید جلوی چشمش باشی تا از حضورت مطمئن باشه، و خب اوج وابستگیشون از الانه تا ۲/۵ سال، باهاش خیلی وقت بکذرون و بازی کن، زیاد بغلش کن، ماساژش بده و خب چون هنوز به حرف نیفتاده جیغ میزنه، میگذره این دوران خداروشکر که سلامتن

راستی سعی کن حتما حتما در هفته دو سه روز ببریش از خونه بیرون، خلقش پایین نیاد، می‌دونم الان سرده ولی طرفای ظهر شده یه ربع ببرش دم خونه یه چرخی بزن حال و هواش عوض میشه

حق داری عزیزم، کامل درکت میکنم. بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سخت تر از چیزیه که فکرشو میکردیم....خدا قوت. ...

فدای محبت شما چقد دلسوزانه جواب دادین. بله همینطوره. والا من دائم پیششم باهاش بازی میکنم همش بوس و بغل ولی واقعا گاهی انقد نق میزنه اعصابم نمیکشه داد میزنم میگم چیه اخه چی میخوای. باور کنید دور از حضور عذر میخوام آب نمیخورم که دسشویی نرم. حمام هم بماند که اصلا امکان رفتن ندارم. غذا هم روزی یه وعده اونم سر پا میخورم واقعا گاهی خیلی کم میارم

راستی سعی کن حتما حتما در هفته دو سه روز ببریش از خونه بیرون، خلقش پایین نیاد، می‌دونم الان سرده ولی ...

شهر ما به شدت سردسیره خیلی میترسم و میدونم این بهانه گیریاش فقط مال تو خونه موندن زیاده. ما شده دو هفته از خونه بیرون نرفتیم باباشم که نیست کلا