باور۸۱ مدیر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 عنوان یه دعا بگید خواستمو زودی اجابت کنه خدا | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست بچه ها لطفا یه یه دعا بگید به خواستم برسم لطفا 1402/11/15 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 حدیث کسا شما به اون چیزی که میخواین رسیدین با این حدیث
divar77 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 80 تلاش کردن جواب نداد بعضی وقتا باید خودتو باور داشته باشی که میتونی که میشه الهی نگاهی♾️
پرندهخوشبختی عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5560 ی دعا هست تو مفاتیح مقاتل بن سلیمان میگن خیلی مجرب هست اما باید ۱۰۰ بار پشت هم خونده بشه من چندبار خوندم برای حاجت های مختلف جواب نگرفتم تهش هیچی نیست باور کن....
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 من هروقت با دل شکسته زیارت عاشورا میخونم جواب میگیرم چقدر خوب کاش منم جواب بگیرم ای خدا چقدر دیگه صبر کنم
نگاربهار عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7695 من چندبار خوندم برای حاجت های مختلف جواب نگرفتم بنظرم بسپرش به خود خدا وقتی بی خیال میشی و دقیقا همون لحظه که فکر میکنید که تموم شد و دیگه اصلا نمیشه خدا ی نوری میاره تو زندگی
dr_maryam عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 12052 سوزه واقعه برای رزق و روزی 🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 کلا آدم بدشانسی هستم یه چیزی رو برست بیارم زود از دستش میدم .به هر چی فکر کنم خدا ازم میگرتش شبا با بغض میخوابم ولی انکار براش مهم نیست
پرندهخوشبختی عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5560 بنظرم بسپرش به خود خدا وقتی بی خیال میشی و دقیقا همون لحظه که فکر میکنید که تموم شد و دیگه ... آره فعلا که بیخیالش شدم ولی بازم حاجت نگرفتم😂 تهش هیچی نیست باور کن....
آن_شرلی۲۰ عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 8734 بنظرم بسپرش به خود خدا وقتی بی خیال میشی و دقیقا همون لحظه که فکر میکنید که تموم شد و دیگه ... واقعا به این اعتقاد دارین؟من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکنم خدا دوستم نداره چون هر چی صداش میزنم بی جوابم میذاره هیچ وقت هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی حالم این بشه
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 عزیرم دنبال این چیزا نباش.فقط ناامید میشی.اگه میتونی سعی کن خودت حلش کنی دقیقا اینقدر نا امیدم که اگه بخواست برسن انکار معجزه هستکاش خودم میتونسم اینقدربه خدا رو نمیزدم که بخواد دست رد به سینم بزته
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 به دعا نیس انگار گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود میدونی چیه اصلا انگار هر چی که دوست داشته باشم برام غیر ممکنهواقعا چه عدالتیع
نگاربهار عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7695 واقعا به این اعتقاد دارین؟ من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکن ... والا بخدا منم برای ی چیزایی خیلی التماس کردم امید داشتم تو ی تایمی بشه نشد الان هم نه که دعا نکنم هر وقت دلم بیافته بازم از خدا می خواهم اما دیگه مثل سابق پافشاری نمی کنم دیگه گاهی در نهایت تلاش بازم باید تسلیم تقدیر بود..
باور۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2643 واقعا به این اعتقاد دارین؟ من چیکار کنم دلم اروم بشه؟ تمام حسای بد عالم تو دلم جا خوش کرده فکر میکن ... چقدر مثل منیآره واقعا خدا دوستمون ندارهیعنی یه ذره هم از این دنیا حق نداریم
آن_شرلی۲۰ عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 8734 چقدر مثل منی آره واقعا خدا دوستمون نداره یعنی یه ذره هم از این دنیا حق نداریم ادم دلش میشکنه خیلی