2777
2789
عنوان

آدم هاي خودشيفته

1049 بازدید | 31 پست

فكر نكنيد شما رو دوست دارن و دل تنگ شما ميشن به سمت شما ميان نه … اونا از اينكه فراموش بشن ديونه ميشن …ادم خودشيفته چند تا ذخيره داره و هر زمان هر كدوم اونو به فراموشي سپرد. سراغ اش مياد 

🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پدرم خودشیفته ترین آدمیه که هرکس توی زندگیش می‌تونه دیده باشه.تمام اقوام و خواهر برادراش باهاش قطع ارتباط کردن سالهاست.حرف هیچکس براش مهم نیست.هر موفقیتی هرکس به دست بیاره مسخره ش می‌کنه و کوچیک میشمره.پشت همه حرف میزنه.هرکس برای ازدواجش و انتخاب همسر باهاش مشورت نکرد،با اون آدم قطع ارتباط کرد.همیشه هم قهره و رو برمیگردونه.من درسم تموم شد باهام قهر کرد و توی صورتم نگاه نمی‌کرد نمی‌دونم چرا و...

تا صبح میتونم خصوصیت بگم.کاش این خصوصیت فقط به خود اون آدم ضربه میزد.

متاسفانه خیلی از زنهای اینحا قربانی اینجور افرادن خودشونم زدن به خنگی🤦🏻‍♀️

عزت نفس نداشتن يكي از دلايل اش هست … خود من متاسفانه طحواره رهاشدگي دارم و بازي خودشيفته برام انگار عادي شده بود 

🕊
من پدرم خودشیفته ترین آدمیه که هرکس توی زندگیش می‌تونه دیده باشه.تمام اقوام و خواهر برادراش باهاش قط ...

احتمال زیاد خیلی پولدارهم هست؟؟؟درسته 🤔؟

ای دوست برایم دعا کن🌹
منظورتون آقایونی هست که با خانمها رابطه برقرارمیکنند؟؟؟

متوجه نشدم ، راجب شخصيت خودشيفته است 

بيشتر اقايون درگير اين اختلال هستن 

خودشيفته از اينكه خيانت ام كه عذاب وجداني متاسفانه نميگيره چون طرف مقابل مقصر ميدونه 

🕊
من پدرم خودشیفته ترین آدمیه که هرکس توی زندگیش می‌تونه دیده باشه.تمام اقوام و خواهر برادراش باهاش قط ...

براتون  طلب صبر … دارم واقعا ادم خودشيفته خيلي سخته كنار اومدن باهاش و متاسفانه به مرور  اطرافيان اين خصلت ميتونن به ارث ببرن چون تاثير ميزاره ، خودشيفته قهر كردن مثلا صلاحشه

🕊
احتمال زیاد خیلی پولدارهم هست؟؟؟درسته 🤔؟

دقیقاً.اما مارو توی خونه ی شصت متری زندون کرده بود.خودش ماشین میلیاردی زیر پاش بود.پدرش یعنی پدر بزرگمو وقتی من چهارسالم بود از خونمون انداخت بیرون،چون عمه ی کوچیکم داشت با کسی که دوستش داشت ازدواج میکرد.تا زمانی که پدربزرگم مرد آرزو داشت یکبار منو ببینه بابام نذاشت.دستش از گور بیرون موند.ارزو به دل مرد.

هرکس هم عاشق بشه و ازدواج کنه جوری ازش متنفر میشه که حاضر نیست ببینتش.عموم با دختری که دوستش داشت ازدواج کرد ایشون عروسی نرفت نه گذاشت ما بریم تازه عمو و زن عموم اومدن خونمون به احترام ایشون،زن عموم رو محل نداد حتی جواب سلامشم نداد.

براتون  طلب صبر … دارم واقعا ادم خودشيفته خيلي سخته كنار اومدن باهاش و متاسفانه به مرور & ...

من باهاش ارتباطی ندارم مدتهاست.از وقتی درسم تموم شد چندسال قبل ایشون روشو ازم برگردوند.شاغل هم که شدم هرروز بهش پیام میدادم حالشو میپرسیدم،حتی جوابمو نمی‌داد.منم به احترام خودم رابطمو قطع کردم.اما همچنان دخالت ها و محدود کردن هاش ادامه داره و برام مهم نیست.

با افزایش سن هم بدتر میشه که بهتر نمیشه.متاسفانه خواهرم هم خصلت ایشون رو تمام و کمال به ارث برده.

سلامت روانم رو به هرچیزی ترجیح میدم و رابطمو قطع کردم.یک عمر زجر و بدبختی کشیدم بسه

دقیقاً.اما مارو توی خونه ی شصت متری زندون کرده بود.خودش ماشین میلیاردی زیر پاش بود.پدرش یعنی پدر بزر ...

جسارت نباشه،ببخشید میپرسم،دلیل دارم واسه سوالم،رابطشون با مادرتون چطوره؟؟

ای دوست برایم دعا کن🌹
جسارت نباشه،ببخشید میپرسم،دلیل دارم واسه سوالم،رابطشون با مادرتون چطوره؟؟

مثل خواهر و برادر.اوایل که همش جنگ و دعوا بود ما بچه بودیم.باورت نمیشه یبار مادرم دندونش رو جراحی کرد این آقا ایستاده بود توی خیابون تا تموم بشه چون هوا گرم بود کلافه شده بود مادرمو برداشت آورد خونه با دهن پر خون و بخیه نخورده.نذاشته بود دکتر بخیه بزنه چون آقا گرمش بوده.این تصویر بچگیم از ذهنم پاک نمیشه چه استرسی کشیدم اون روز.

مادرم اجازه نداشت مارو پارک یا شهر بازی ببره.خونه ی اقوام و تولد و اردو مدرسه قدغن بود.هرجا هم کلاس می‌رفتیم دم در می ایستاد تا تموم بشه