2777
2789
عنوان

الان قهوه دم کردم،

422 بازدید | 20 پست

اضافه اش واسه صبح بمونه خراب میشه؟  جز خودم کسی قهوه نمیخوره ،دستگاه منم اسپرسو سازه یه حد مشخصی باید آب بریزی توش ،نمیشه کمتر بریزی،هر روز کلی قهوه اسراف میکنم،الان دیدم قهوه ام تموم شده،اضافه این که الان آماده کردم رو میشه صبح استفاده کنم خراب نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐پیمونه داره مگه میشه بیش ا یک کاپ یا دبل ریخت؟😂😂😂 قهوه رو‌کجای اسپرسوساز میریزی که اضافه م ...

واسه ریختن آبش که مخزن داره،درجه زده دیگه،کمتر از اون درجه نمیشه آب ریخت

واسه ریختن آبش که مخزن داره،درجه زده دیگه،کمتر از اون درجه نمیشه آب ریخت

اب رو میخوای نگه داری؟😐😐😐

پشت دستگاه اب جوشیده سرد شده میریزن

و تو نازل قهوه 

با فشار قهوه رو پمپ میکنه تو فنجان 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اب رو میخوای نگه داری؟😐😐😐 پشت دستگاه اب جوشیده سرد شده میریزن و تو نازل قهوه  با فشار قهو ...

واسه من از این قدیمیاس،قهوه سازی که مثل چای ساز قوری داره،باید یه طرف دستگاه آب بریزی،یه توری داره که سه تا چهار تا پیمانه خودش باید قهوه بریزی،تا دستگاه کار کنه

واسه من از این قدیمیاس،قهوه سازی که مثل چای ساز قوری داره،باید یه طرف دستگاه آب بریزی،یه توری داره ک ...

اهان متوجه شدم 

خب اگه اینجوری موکاپات بگیر به صرفه تره برات چون قهوه خیلی گرون درمیاد

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵