منم همینم .😢.ولی واقعا شغل اگه دولتی باشه یا کاری که خودت راه انداخته باشی اینا خوبه واسه یه خانم. بقیش ببخشید از بوق سگ تا شب بیگاری کردنه .با حقوقی که اصلا تناسب با حجم و ساعت کاری نداره
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خیلی درسم خوب بود زود شوهرم دادن از خونه شوهرم خیرندیدم از بیکاری& ...
حالا من درسم خواندم .به دردی نخورد باورت نمیشه ما ارشدیم همه بچه هامون سرکارم ولی چه کارایی .بیگاری .دوست من الان تازه رسیده خوابگاه .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
حالا من درسم خواندم .به دردی نخورد باورت نمیشه ما ارشدیم همه بچه هامون سرکارم ولی چه کارایی .بیگاری ...
ارع تو ایران درس خوندها بیکارن من یکیو میشناسم درسم نخونده دیپلم داره با جهاد دانشگاهی مدرک معلم مهد کودک گرفته چون حوضه ای هست و ... الان بهش مدرک دادن معلم کلاس۳ ام مدرسه ام زده ماهی ۲۰۰میلیون درامد داره یا اونیکی از بی هنریش درامد داره چی میگن احتیاج نداری به سواد برای پول دراوردن و خوب زندگی کردن همینه
چه ربطی ب خنگی و باهوشی داره این ک ادم ی شغل با درامد خوب داره ربطی ب باهوشی نداره اگه معیارت ...
اگ هوش فروشندگی نداشته باشی نمیتونی مغغزه دار خوبی باشی . اگ هوش هنری نداشته باشی ارایشگر یا خیاط یا ... یا هوش اقتصادیی نداشته باشی میری توی کاریکه شکست میخوری یا یجای مغازه میزنی که ورشکست بشی یا تو رشته ای میری که نمیتونی ازش سود کنی همه چی به هوش ربط داره