2777
2789
عنوان

چراااااا واقعا؟سوال شد برام اصن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 22 پست
پس گور بابابای ناراضی😂😂😅

فدات🫶😂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷۰ ام ولی همیشه دوس داشتم کوتاهتر باشم اتفاقا منم دختر ریزه بغلی دوس دارم خیلی قشنگهه کهه  ...

خوبه ها

ولی اندام دخترای قدبلند من به شخصه بیشتر می‌پسندم.

بیگ بوی دوست دارم ولایی مشکلش اینه که حس میکنم طرف هی خودشو میکوبه تو سر آدم‌که من خیلی بهترم ازت چون قدم‌بلنوه😐😐😐

میدونم قد بلندی خیلی آپشن خاصی نیست ولی چون خودم ندارم احساسات میکنم خیلی خفن بودنه

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃
خوبه ها ولی اندام دخترای قدبلند من به شخصه بیشتر می‌پسندم. بیگ بوی دوست دارم ولایی مشکلش اینه که ح ...

ای جانم عزیزم فقط اون قسمت میکوبه تر سر آدم😂😍

من که قدم بلنده وزنمم کمه همون پای کشیده ای که میگی برا من عذابه همش حس میکنم هرچی میپوشم پاهام بد دیده میشه 

هممون با هرچی که داریم و نداریم زیباییم❤

و اینکهه خیلی از امضات حس خوبی گرفتم((:

منم پشت کنکوریم

ای جانم عزیزم فقط اون قسمت میکوبه تر سر آدم😂😍 من که قدم بلنده وزنمم کمه همون پای کشیده ای که میگی ...

نه منم پام تپله

احساس خیلی بدی دارم.

ولی اره همه زیبان.

انشالله دوتامون شهریور خوشحال باشیم💖

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃