2777
2789
عنوان

عروسی جاری خانومم

467 بازدید | 11 پست

سلام.

کاربر آقا هستم.

اسفندماه عروسی داداشمه.

خانومم با جاریش کل کل و لجبازی دارن.

همیشه میگه پیش زن داداشت باید بیشتر بهش احترام بذارم و هواشو داشته باشم.

به نظر خودم رفتارم عادیه ولی اون همیشه انتظار بیشتری دهره.

روز عروسی چه کارایی رو باید انجام بدم یا انجام ندم تا اوقاتم خراب نشه و راضی باشه.

مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مختلطه

موقع ورود دستش رو میگیری تو دستت و با لبخند وارد میشی موقع احوال پرسی با فامیل زیاد ازش دور نشو بالاخره یادت باشه زن هم داری

موقع رقص خیلی مودبانه میری جلو دستشو میگیری و دعوتش میکنی بعدن با لبخند باش و با حوصله

خانم ها عقلشون ب چشمون یکم وجه کنی باهات رله میاد در کل فراموش نکن ک زن داری

مجبورم، مجبور 😢😢

از این لوس بازیا متنفرم یعنی بع معنای واقعی حالم بهم میخوره من اینقد خودمو کوچیک نمیکنم که بگم پیش جاریم یا بقیه بمن احترام بذار 

چقد خوبه یکم بزرگ بشیم 

قشنگ براش ی لباس 15 میلیونی میخری بعد بهترین ارایشگاه میبریش ان شاء الله طلا ملا براش خریدی دیگه؟؟ بعدم تنهایی نمیرقصی حواست فقط به اونه شوهر من عروسی داداشش اینقدر حر حمالی کرد من موندم وسط بابا مامانم منو رسوندن خونه الان عبن سگ پشیمونه توام نکن برادرم اونا رو دیدنی از خودت در نیا حرف های بالا رو هم شوخی کردم🤣🤣😅😅😅 سعی کن فقط زنت مرکز توجه باشه بهش حس امنیت بده بخدا همه چی درست میشه ی جا کم گذاشتی که زنت لج کرده 

قشنگ براش ی لباس 15 میلیونی میخری بعد بهترین ارایشگاه میبریش ان شاء الله طلا ملا براش خریدی دیگه؟؟ ب ...

مرسی همه رو انجام میدم. 

فقط اونقدر پول ندارم. ۵ تومن بهش میدم هر چی دوس داره بخره.

طلا هم کمی داره