2777
2789

من یازدهمم فردا احتمالا دبیر میخواد زیست بپرسه منم از تو مدرسه سردرد شدید دارم طوری که ظهر هم خوابم نبرده

واقعا چند ساعته هر کار میکنم نمیتونم پاشم درس بخونم خیلیم خوابم میاد ولی از استرس اینکه چیکار کنم خوابم نمیبره🤦‍♀️به نظرتون به خانم بگم حالم خوب نبوده نخوندم این جلسه نپرسه قبول میکنه؟ زیاد سخت گیر نیس

موندم تو دوراهی خیلی بده🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر کلاس خابم میبرد 

بهش بگو بلاخره قبول میکنه نتونستی بخونی 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

ااااره بهش بگو قبلش ولی اگ میتونی یکم بخون ک اگ قبول نکرد استرس نگیری... ی مسکن بخور خوب میشی با قهوه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

مدرسه نرو😐😂 من همیشه حوصله ندارم نمی‌خونم نمیرم

😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

من سال های قبل تو این موقعیت سر کلاس خودمون نمی رفتم

میرفتم کلاس تجربی ۲ها و چون اسم تو لیست معلم نبود ازم نمی پرسید ومثلا میگفتم امروز قراره زود برم گفتم بیام ای کلاس که عقب نیافتم

اخی عزیزم🥹🥹🥹

بگیر استراحت کن استرس بدترت میکنه فردا قبل کلاس براش توضیح بده قبوا کرد که کرد 

نکرد فدا سرررررت به جهنم منی اینو دارم میگم که خر خون کلاس بودم 

ارزش نداره ریلکس باش 

سلامتیت مهم تره