من یازدهمم فردا احتمالا دبیر میخواد زیست بپرسه منم از تو مدرسه سردرد شدید دارم طوری که ظهر هم خوابم نبرده
واقعا چند ساعته هر کار میکنم نمیتونم پاشم درس بخونم خیلیم خوابم میاد ولی از استرس اینکه چیکار کنم خوابم نمیبره🤦♀️به نظرتون به خانم بگم حالم خوب نبوده نخوندم این جلسه نپرسه قبول میکنه؟ زیاد سخت گیر نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقد حال میده 😂حداقل هفته ای دوسه بار اینکارو میکردم
من یادمه سر کلاس خابم میبرد هرروز ی نمره منفی میگرفتم
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.