2777
2789

توی یک ظرف تخم مرغ رو بشکن هم بزن بعد ادویه دلخواه مثلا فلفل پاپریکا نمک و یا هرچی سلیقه ای رو اضافه کن به مایع تخم مرغ

توی یک ظرف آرد سفید بریز یک ظرف دیگه آرد سوخاری بریز

تابه روغن رو بزار رو شعله داغ بشه

حالا قارچ هایی که خوب شستی و گذاشتی آبشون کشیده و خشک شده رو بزن داخل مایع تخم مرغ بعد بزن داخل آرد سفید بعد دوباره سریع تخم مرغ بعد آرد سوخاری بعد بذار داخل روغن داغ تا سوخاری بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوربود مزش 

اب نمیندازه ؟ 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
چجوری قیافش کریسپی شد؟آرد سوخاری من همش داخل روغن میمونه☹️☹️

من تخم‌مرغ نزدم آرد سفید رو با ادویه مخلوط کردم بعدش آب ریختم  حالت خمیری گرفت .. اول زدم تو خمیری که درست کردم بعدش زدم تو آرد سوخاری دوباره زدم تو خمیر دوباره تو آرد سوخاری بعدشم انداختمشون تو روغن داغ

من تخم‌مرغ نزدم آرد سفید رو با ادویه مخلوط کردم بعدش آب ریختم  حالت خمیری گرفت .. اول زدم تو خم ...

آفرین منم خواستم اینو بهت بگم این بهترین روشه من همیشه اینجوری درس میکنم پیاز سوخاری هم فوق العاده س 

تخم مرغ بو میده 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪