سلام دوستان وقت بخیر لطفا یچیزی بگید فقط اروم شم از فشار عصبی زیاد تو سن ۲۰وسالگی دستام بی حسه میگیرن گرفتم من واسه اولین بار عاشق شدن مجازی دم به تله دادم خیلی سخت گیر بودن ولی اینقدر پیگیری کرد ک دلمو برد تو یه بازی باهم آشنا شدیم عکسشو دیدیم منم ازش خوشم اومد بعد پیگیری های فراوان رفتیم تل بعد حدود یکسال و اینا دیدم یا دخترای دیگ گرم میگیره نخاستم بهش سخت بگیرم هرچند دعوامون میشد با چندتا رل هم بود ک بخاطر من باهاشون بهم زد و گفت نمیخامشون اینا گذشت تا اینکه با یه دختر آشنا شد بع اینا رو امروز فهمیدم فهمیدن دختره هم مث خودن بوده دختره گفت ما همون موقع رل زدیم ینی حدود دو سه سال پیش این ما رو هی بازی داد تا اینکه بالخره من فهمیدم انکار میکرد میگفت دوسش نداره و اینا خلاصه چرب زبون بازی به من میگفت اونو دوس نداره به اون میگفت منو چند بار بهم بی احترامی کرد ولی بعدش میومد دلمو بدست میآورد جوری رفتار میکرد فک میکردم دختره دنبالشه دختره هم همین فکرو راجب من میکرد تا اینکه امروز کا من و دختر و حرفامونو زدیم همه جیو فهمیدم تو یه گروه مشترک رفتیم اونم اومد هیچی قبول نمیکرد میگفت هیج حرفی نمیزنم هر سوالی ازش میپرسیدم تا اینکه اون دختر گفت من گفتم ک فلانی رو دوست نداری به مت گفت دروغگو و تهدیدم کرد و اینا همه چیو انکار کرد جلوی دختره ضایعم کرد گفت که خودش بهم پیام میده ینی من بش پی میدم درصورتی ک اون عین یه عاشق رفتار میکرد کمتر از یکساعت پیاممو سین میزد شبا میگفت بیا هرشب باهم فیلم ببینم شروع کننده مکالمات و خلاصه امروز رفتاری ازش دیدم ک دارن میمیرم اولین حسم بود اولین عشقم بود دارم کور میشم از گریه یکی کمکم کنه
دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!