2777
2789
عنوان

آب برنج برای مو و ابرو

453 بازدید | 9 پست

یه همسایه داریم بعد ۱۵ روز دیدمش اونقدر ابروهاش پر و قشنگ شده بود که فکر کردم کاشتهولی میگه آب برنج زدم ۱ پیمانه برنجو میزاره میجوشه آبش ک سرد شد میزنه به ابروهاش،منم میخوام امتحان کنم شما تجربه ای دارین؟

خدایا میدانم که میبینی...

آبش نمک داره؟؟یا بی نمک

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من بدون جوشوندن همون طوری اب میریختم رو برنج 

بعد از نیم ساعت ابش رو می‌گرفتم میزدم 

تاثیر خاصی ندیدم

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من برای پوست صورت امتحان کردم عالی بود صاف و شفاف شده بود پوستم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نمیدونم من برای پوست صورت امتحان کردم عالی بود صاف و شفاف شده بود پوستم

پوست صورت رو میشستی باهاش 

نمک داشت توش ؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️