2777
2789

سلام اول از همه بگم تروخدا قضاوت نکنید من نه اهل تقلبم ن چیزی جریان داره 

تو کلاس تنها کسی ک درس و بلد بود بنده بودم و ب اندازه بند انگشت فرمول ب بغل دستیم خواستم برسونم ک اونم داستان داره ولی اون برگه هرو گرفتن و بعدم با بدترین شکل ممکن با من برخورد شد حرف های رکیک و ‌. کسی میدونه الان چی میشه چیکار میکنن با بنده.  بند انگشت بود اونم ۲ تا فرمول بخدا اولین بارمم بود حالم خیلی بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کلاسی معمولی بود یعنی هیچی نبود اونم بی خبر از سر لج یهو امتحان گرفتن  ریاضی بود

هیچ کاریت نمی کنن بابا نترس  ،اونا بی شعور بودن که بهت فحش دادن من بودم جوابشون میدادم محترمانه من خودمم شاگرد اول بودم نگی تنبلم دارم این حرفا رو میزنم  ها ،

هیچی نمیشه حرص نخور بابا

بخدا از اون موقع فقط گریه میکنم معلم و مدرسه با من و خانوادم مشکل دارن سر چیزایی بعد غیر انتفاعی ام دهم تجربی خیلی بد باهام صحبت کرد میترسم 

بخدا از اون موقع فقط گریه میکنم معلم و مدرسه با من و خانوادم مشکل دارن سر چیزایی بعد غیر انتفاعی ام ...

نترس عزیزم امتحان کلاسی بوده مهم نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم دهمم خودمم یکی دوبار این اتفاق برام افتاده بچه ها همچنان تقلب میکنن ولی من دیگه به هیچکس نمیرسون ...

دقیقا من خودم تقلب نکردم اومدم برسونم بدبخت شدم 

دقیقا من خودم تقلب نکردم اومدم برسونم بدبخت شدم 

از معلمت عذر خواهی کن بگو دیگه تکرار نمیشه اتفاقیم نمیوفته نگران نباش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷