2777
2789

سلام...

پسرم کلاس اوله از ۱سالگیش تا الان چه روتخت چه روی تشک روی زمین بخابه اصلن تو جاش نمیمونه..

همش ۱۸۰ درجه میچرخه کج و کوله میخابه.

اعصابمو خورد کرده...

چیکارش کنم؟؟؟

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت

هیچی بزار راحت باشه ب مرور بهتر میشه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بزار راحت باشه ب مرور بهتر میشه 

اصلن سرش رو روی بالشت نمیزاره یکسره کجه...الانم چند وقته هی میگه گردنم درد میکنه

اخ نگو پسر منم اینجوریه اصن پتو هم روش نمیمونه و همیشه سرما میخوره. ی شب رو زمین خابیدیم دیدم نیست هرچی گشتم بچم نبود اخرش پاشدم ک خوردم بهش دیدم زیر پاهام خابیده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
با ۳۱ سال سن هم تو خواب زیاد میچرخم هم حرف میزنم

واقعا؟

خب خیلی بده دیگه ادم بدن درد میگیره..پسر من کلن رو فرش میمونه تا صبح

اخ نگو پسر منم اینجوریه اصن پتو هم روش نمیمونه و همیشه سرما میخوره. ی شب رو زمین خابیدیم دیدم نیست ه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترم۸سالشه کل خونه رو دور میزنه     حالاکه سرده دور تادورش بالش وتشک اضافه میزارم نمیتون ...

منم بالش میچینم ولی از روی اونا هم رد میشه میره رو فرش

پسر من شب که میخوابید صبح باید تو خونه دنبالش میگشتم ببینم غلت زده کجا رفته😆😅

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اخ نگو پسر منم اینجوریه اصن پتو هم روش نمیمونه و همیشه سرما میخوره. ی شب رو زمین خابیدیم دیدم نیست ه ...

من نمی دونم چکار کنم...لباس زیاد تنش می کنم...عرق می کنه...کم تنش می کنم پتو روش می کشم پس می کنه سرما می خوره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز