2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون برم یا نرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 50 پست
آره بیمه هم میکنن

دیگه چه بهتر 

اگه یه دختر زیر سن دانشگاه بودی میگفتیم بعضی فرهنگ ها کار تو این سن رو نمی پسندن 

ولی وقتی تحصیلات دانشگاهی داری یعنی به سن کار کردن رسیدی 

خیلی عالیه،موفق باشی عزیزم♥️

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یک ربع با خونمون فاصله داره .  میترسم کسی ببینه ، بگه با اینهمه درس خوندن شد کارمند هتل

ببخشیدا دزدی که نمیکنی که خجالت بکشی درسم خونده باشی مهم نیست الاناکثرا تحصیل کردن اما همه میدونن هیچ کس سرجاش نیست و اینکه منوباشم میرم اون کاری که 15تومن حقوقشه حتی اگه راهش طولانی باشه و یه موضوع دیگه کارمند هتل ،هتل جایی نیس که ادمای محلتون بیان و ببیننت معمولا غریبه ها میان 

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.
نزدیم بودن خیلی خوبه ، ولی از اینطرف دوستم میگه دو نفر ببینمت انگشت نما میشی 

خودت عاقل باش و کار درست رو انجام بده اگه بدونی درامد داشتن چقدر بهت کمک میکنه و حالتو خوب میکنه دیگه تعلل نمیکنی البته هر کاری سختیه خودشو داره ولی یادت باشه تا سختی نکشی پیشرفت نمیکنی اگر بخوای به فکر حرف مردم باشی باید تا آخر عمرت بیکار بشینی تو خونه

ببخشیدا دزدی که نمیکنی که خجالت بکشی درسم خونده باشی مهم نیست الاناکثرا تحصیل کردن اما همه میدونن هی ...

آره منم دقیقا همین حرف رو بهش زدم . گفتم مکه درو همسایه میان هتل ؟ گفت بخاطر خودت میگم . انگشت نما نشی 🫠🫠

آره منم دقیقا همین حرف رو بهش زدم . گفتم مکه درو همسایه میان هتل ؟ گفت بخاطر خودت میگم . انگشت نما ن ...

فوق لیسانس  چی داری؟ انگشت نما چیه ؟ ای خدا خودت ظهور کن 

چرا ایران درست نمیشههه یه دختر میخواد کار کنه باید انقد استرس و حرف بشنوه چرا اخه ما برای مسائل کوچیک باید همش نگران باشیم 

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.
اصلا نمی‌فهمم چرا باید انگشت نما شی؟

میگه مثلا همه میگن با فوق لیسانس رفته کارمند هتل شده . میگم خب بشم . یارو با دکترا تو اسنپ کار میکنه . میگه فقط فکر خودت نباش ، فکر خانوادتم باش

فوق لیسانس مدیریت دارم . اما هر جا میرم ، پیشنهاد کارای چرت و پرت میدن

عزیزم شما فک میکنید چون فوق لیسانس مدیریت داری باید مدیر عاملی چیزی بشی؟؟

والا دوستتم کاملا مشخصه از رو حسادت میگه وگرنه دلیل دیگه ای ندارع حرفش.

عزیزم شما فک میکنید چون فوق لیسانس مدیریت داری باید مدیر عاملی چیزی بشی؟؟ والا دوستتم کاملا مشخصه ا ...

نه عزیزم من توقع مدیریت ندارم.  اما توقع کار چرت و پرت هم ندارم . حداقل اینجا کارمندم ، ولی جاهای دیگه بخدا همش شغل چرت و پرت پیشنهاد میدن . جوریکه سره آدم سوت میکشه . 

یک جا رفته بودم ، آقائه اولش گفتم مدیر امور اداری ، بعد گفت اینجا بشین ، توییک دفتر رفت و آمد ها رو بنویس . حتی یک لبتاب هم نداشت ، میگفت تو دفتر ۱۰۰ برگ بنویسمثلا فلانی رقت فلانی اومد ‌. خب اینجور کارهاواقعا مسخرس  و نیازی نیست یک فردتحصیلکرده بیاد حتما