نزدیک خونمون یک کار پیدا کردم ، اما چون نزدیک محلمون هستش خیلی خجالت میکشم کسی منو ببینه ، کارمند پذیرش هستش . ولی خب چون که خونمون شهریاره ، خیلی برام سخته بیام تهران کار کنم ، همه جا میگن ۱۰ ، ۱۵ تومن ، اینجا میگه ۷ تومن ، اما خجالت میکشم کسی ببینتم 🫠🫠
آخه یک ربع با خونمون فاصله داره . میترسم کسی ببینه ، بگه با اینهمه درس خوندن شد کارمند هتل
اگه آدم بخواد به حرف مردم زندگی کنه که کلاهش پس معرکه است ، اولویتهای خودت رو در نظر بگیر و گزینه های موجود و انتخاب کن / هر زمان شغل بهتری پیدا کردی عوض کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
آخه یک ربع با خونمون فاصله داره . میترسم کسی ببینه ، بگه با اینهمه درس خوندن شد کارمند هتل
اسی کار شرافتمندانه و درامد حلال مهمه احسنت به شما بدون پارتی بازم برای خودت کار پیدا کردی چه اهمیتی داره حرف مردم تو به فکر پیشرفت خودت باش همه که اول از کار عاااالی شروع نکردن پله پله برو بعدا با تجربه میشی کارای بهتر با حقوق بیشتر پیدا میکنی حرف مر م باد هواست مهم خودتی که شهامت و غیرت داشته باشی و قدم اول رو بردای حتمااا بروووو