2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون برم یا نرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 50 پست
آخه یک ربع با خونمون فاصله داره .  میترسم کسی ببینه ، بگه با اینهمه درس خوندن شد کارمند هتل

اگه آدم بخواد به حرف مردم زندگی کنه که کلاهش پس معرکه است ، اولویتهای خودت  رو در نظر بگیر و گزینه های موجود و انتخاب کن / هر زمان شغل بهتری پیدا کردی عوض کن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اعتماد به نس داشته باش مطمئن وقتی بری سر این کار با با درامدش به ارامش میرسی حالت کلی خوب میشه ...

خودم به خدا در به در دنبال کارم ، ولی دیدم اینجا نزدیکه گفتم برم ، بعد با خودم گفتم نکنه کسی ببینه آبروریزی بشه

خودم به خدا در به در دنبال کارم ، ولی دیدم اینجا نزدیکه گفتم برم ، بعد با خودم گفتم نکنه کسی ببینه آ ...

کار عار نیست که آبروریزی بشه ، چی بهتر از این که محل کار نزدیک خونه باشه عمرت و پولت در رفت و امد هدر نره

اتفاقا اصلا چیز زشتی نیست 

اصلا از کسی پنهان نکن 

خودت با اعتماد به نفس بگو فلان جا کار میکنم 

تو کار میکنی دزدی که نکردی 

اگه سابقه کار هم میشه،خیلی بهتره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

آخه یک ربع با خونمون فاصله داره .  میترسم کسی ببینه ، بگه با اینهمه درس خوندن شد کارمند هتل

اسی کار شرافتمندانه و درامد حلال مهمه احسنت به شما بدون پارتی بازم برای خودت کار پیدا کردی چه اهمیتی داره حرف مردم تو به فکر پیشرفت خودت باش همه که اول از کار عاااالی شروع نکردن پله پله برو بعدا با تجربه میشی کارای بهتر با حقوق بیشتر پیدا میکنی حرف مر م باد هواست مهم خودتی که شهامت و غیرت داشته باشی و قدم اول رو بردای حتمااا بروووو