نزدیک خونمون یک کار پیدا کردم ، اما چون نزدیک محلمون هستش خیلی خجالت میکشم کسی منو ببینه ، کارمند پذیرش هستش . ولی خب چون که خونمون شهریاره ، خیلی برام سخته بیام تهران کار کنم ، همه جا میگن ۱۰ ، ۱۵ تومن ، اینجا میگه ۷ تومن ، اما خجالت میکشم کسی ببینتم 🫠🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعدشم اگه اونجایی که ۱۵ تومن حقوق داره نزدیکه ارزش داره وگر نه نصف حقوق تو باید بدی برای رفت و آمد
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
لطفا اعتماد به نس داشته باش مطمئن وقتی بری سر این کار با با درامدش به ارامش میرسی حالت کلی خوب میشه با برنامه ریزی میتونی با درآمدت کلی کار مفید انجام بدی دستت تو جیب خودته و هر کی تو رو ببینه میگه خوش به حالش ...نه تنها خجالت نداره بلکه کلی به خودت افتخار کنی