2777
2789
عنوان

کمککککک

112 بازدید | 23 پست

سلام خانوما ۳ ساله ازدواج کردم و ۲۳ سالمه ی پسر ۷ ماهه هم دارم شوهرم خیلی بددهنه  و حرفای زشت میزنه درحالت معمولی اینجوری نیست ولی وقتی عصبانی میشه خیلی بد حرف میزنه به خودم و خونوادم توهین میکنه

کلا هم شبا ازم جدا میخابه و وقتی بهم نیاز داشته باشه میاد پیشم تازه اون موقع هم اصلا معاشقه نداره و سریع کارشو تموم میکنه

اصلا نیاز منو درک نمیکنه خیلیم تنبله و دوس نداره کار کنه ینی اگه همین یارانه نباشه ک زندگی واسمون سخت میشه

وقتایی هم ک خوبیم با هم بهش میگم درست صحبت کن ازت توقع ندارم و‌....ولی بازم وقتی ناراحت میشه تکرار میکنه

به خونوادشم نمیگم چون مامانش پشتیبانی پسرشو میکنه و از پدرشوهرمم حساب نمیبره

چیکار کنم درس بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور آدم ها عوض نمیشن عادت کردن

نمیتونی اخلاقش رو عوض کنی چون تو همون محیط و فرهنگ بزرگ شده 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

چی بگم والا ..این مرد هیچی نداره برای حتی یه لحظه زندگی کردن...مگه یارانه میدن که نره سرکار ..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
میگم اوایل اینجوری نبود

اون موقع روش تو روت هنوز باز نشده بوده براش تازگی داشتی 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چی بگم والا ..این مرد هیچی نداره برای حتی یه لحظه زندگی کردن...مگه یارانه میدن که نره سرکار ..

فقیر نیستیم که

فقط زمستونا اینجوری میشه

وگرنه در طول سال اوضاعش خوبه

ای بابا  وقتایی هم که جوابشو میدم تازه بدترم میشه

همین دیگه فک میکنه فقط حرف باید حرف خودش باشه زنم فقط براش بشوره بپزه بزاره جلوش بخوره و خودشو بچه اش رو تر و خشک کنه زن نمیخواد یه کلفت بی جیره و مواجب میخواد که هم فوشش بده هم براش کاراشو بکنه هم هروقت دلش خواست بره کنارش بخوابه کارشو بکنه

اره🥺

غصه نخور عزیزم ایشالا یه روزی سرش به سنگ میخوره وقدر زن و زندگی رو میفهمه