2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست
چیکار کنم ب نظرت؟

به خانواده ات گفتی؟شاید ازپدرت حساب ببره اگه باهاش صحبت کنه...

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

سلاح اینجور ادما زبونشونه با قلدری میخوان حرف خودشونو به کرسی بشونن

شما یه روز بهش غذا نپز هیچ کار نکن و هر چی بد دهنی کرد هیچی نگو انگار نمیشنوی و شبم اومد سمتت اجازه نده کاری کنه کم کم میشینه سر جاش

چون از همون اول هر چی گفته شما گفتی باشه چشم پر رو شده

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاح اینجور ادما زبونشونه با قلدری میخوان حرف خودشونو به کرسی بشونن شما یه روز بهش غذا نپز هیچ کار ...

باشه ممنون همین کارو میکنم ولی نمیشه غذا درست نکنم خونه مامانش نزدیکمونه سریع میره اونجا آبرومو میبره

روم نمیشه اخه

چرا نمیشه عزیزم باید یکی تو روش وایسه وگرنه بعدا جلو خانواده و فامیل هم همین جوری بد دهنی میکنه 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چرا نمیشه عزیزم باید یکی تو روش وایسه وگرنه بعدا جلو خانواده و فامیل هم همین جوری بد دهنی میکنه  ...

اخه دلم واسه بابام میسوزه این بیشعوره از دست اونام کاری برنمیاد

طلاقم نمیشه بگیرم چون قبلا یک دفعه ازدواج کردم اینجوری حرف پشت سرم زیاد میزنن ک نمیتونم درست زندگی کنم

چرا نمیشه عزیزم باید یکی تو روش وایسه وگرنه بعدا جلو خانواده و فامیل هم همین جوری بد دهنی میکنه  ...

فک میکنم منم باید چندروز مث خودش باشم و بی محلی کنم

فقط حرف زشت نزنم شاید ادم شد

اخه دلم واسه بابام میسوزه این بیشعوره از دست اونام کاری برنمیاد طلاقم نمیشه بگیرم چون قبلا یک دفعه ...

الهی بگردم  چه میشه کرد قسمته دیگه به خاطرش نمیشه تا آخر عمر بسوزیو بسازی