2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین؟؟ بیاااین

88 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان ببنید من نامزدم( همون دوس پسر) چون اگه زیاد بگم تعلیق میشم برا همون نامزد میگم

من با نامزدم 9 ماهه باهمیم بعد من از اول ب ایشون گفتم نمیتونم الان ب خانواده بگم و ایشون بیان خواستگاری چون میخام اول درسمو یکمی جلو ببرم هم اینکه فعلا شرایطشو ندارم 

ولی خب بیشتر بخاطر درسمه

ایشونم بعد چند هفته بحث و صحبت قبول کردن که صبر میکنن تا درسمو تا جایی ک میخام بخونم و جلو ببرم

دانشجو پزشکیم و سخته درسا برا همون میخام یکم راه بیوفتم  و ی ازمون دارم مهمه اونو بدم بعد ب فکر خواستگاری و اینا باشم

قرار شد تا سال دیگه تابستون صبر کنن بعدش ب خانوادم بگم بیان اشنایی و ...

الان ایشون هی تیکه میندازه ناراحتی ایجاد میکنه و میگه فردای همون ازمون باید بری ب خانوادت بگی یا باید زودتر بری بگی تو داری بازیم میدی 

الان چیکار کنم؟ چی بهش بگم؟

منم گفتم من حرفامو روز اول زدم اولویتم درسمه اگه نمیتونی برو!

عزیزم امتحانای پزشکی تمومی نداره. سال به سال بدتر میشه ولی بهتر نه! من خودم وقتی استاجر بودم ازدواج کردم و خیلی راضی ام، چون اگه توی پزشکی بخوای اولویتتو فقط درس قرار بدی این چرخه تا بی نهایت ادامه داره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امتحانای پزشکی تمومی نداره. سال به سال بدتر میشه ولی بهتر نه! من خودم وقتی استاجر بودم ازدواج ...

میدونم گلم 

اخه جز اون باید ی ازمون دیگه بدم مربوط ب درسمه و پیشرفت تحصیلی دارم از یسال پیش براش میخونم بورسیه بگیرم

بعد ایشون اول قبول کردن الان میگن نه داری بازیم میدی و ازین حرفا

منم واقعا گیر کردم

از ی طرفی هم مرد خوبیه و ایده ال هامو داره

بعد آزمون پایه درسات سنگین تر میشه شیفت داری بیمارستانی اگه میخوای بگی همین روزا بگو

بهش گفتم همه چیو همون روز اول و ایشون اول مقاومت کردن بعد قبول کردن

ولی الان داره میزنه زیرش میگه نتیجه مهم نیس فردای همون ازمون برو ب خانوادت بگو

بهش گفتم همه چیو همون روز اول و ایشون اول مقاومت کردن بعد قبول کردن ولی الان داره میزنه زیرش میگه ن ...

خودش چیکاره اس ؟ شاید هول ورش داشته

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

میدونم گلم  اخه جز اون باید ی ازمون دیگه بدم مربوط ب درسمه و پیشرفت تحصیلی دارم از یسال پیش بر ...

خب نامزد میکنی در کنارش آزمونتم میدی، منافاتی ندارن که! نهایتش میخوان یه روز بیان خواستگاری و برن

اگه هردوتون قصدتون جدیه که عقب انداختنش دلیلی نداره

درس هم که همیشه هست، نباید تک بعدی باشی

توی پزشکی باید بتونی چندتا چیزو در کنار هم منیج کنی

مثل من که هم دارم طرحمو میگذرونم، هم باردارم، هم واسه تخصص میخونم    

خودش چیکاره اس ؟ شاید هول ورش داشته

نه 

اوایل اشنایی اصلا نمیدونست دانشجو پزشکیم کم کم تو گذر زمان اشنا شدیم

کارخونه داره با پدرش اونجا کار میکنن

میگه سنم داره میگذره نمیتونم زیاد صبر کنم و از کجا معلوم صب کردم بعد دو سال حرفت عوض نشه؟

خب نامزد میکنی در کنارش آزمونتم میدی، منافاتی ندارن که! نهایتش میخوان یه روز بیان خواستگاری و برن ا ...

قصدمون جدیه ولی خب من نمیتونم همزمانب خواستگاری فک کنم چون خودمو میشناسم تمرکزم میریزه بهم و اون ازمونمم خراب میکنم

هم اینکه خانوادمم الان بگم میدونم مخالفن چون براشون اول اون درس و ازمونم مهمه بعدش ازدواجم

برا همون از ایشون خواستم تا تابستون صبر کنن و فک نکنم درخواست نابجایی باشه چند ماه صبر کردن اما ایشون ب شدت عجولن و صبر ندارن