2777
2789

عاشق هر چی خوزستانیم حال روحیم بد بود 

بعد مامانم گفت برو آشغالا رو بذار دم در برو مغازه یه مقدار وسیله برام بیار مغازه دار یه خانم حدودا ۶۰ ساله است و خیلی دوستش دارم.بعد یه پیرمرد هم هست خانمش دو ساله فوت شده هر روز میاد میشینه اونجا پیش پیرزنه باهاش صحبت میکنه(البته به چشم خواهری بهش میگه دختر خاله مثل اینکه از بچگی همبازی هم بودن🥺)منم برای اولین بار یه لباس بلند سبز رنگ ماکسی مامانم دوخته بود برام پوشیدم همین که از دور پیرمرده منو دید لبخند زد رفتم نزدیک گفت ماشالله عامووو چشم حسودت کور شدی دختر بندری خودمون😂😍

منو بگوووو ذوق یهو پیرزنه از راه رسید اونم همین حرفو زد انقدرررررر خوشحال شدم ناراحتیم یادم رفت

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

منم عاشقشونم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشقشونم

اصلا حاضر نیستم از خوزستان برم بیرون 

یه خانم سن بالایی هم همسایه روبروییمون هستن 

هر وقت منو میبینه با لهجه بندری میگه بههههه خوشگلووو بیا بوست کنم پیشونیمو بوس میکنه🥺

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

جنوبی ها کلا خون گرم تر از شمالی ها هستن....

من شهر خودم اصلا جو منفی داره دوست ندارم برم اونجا زندگی کنم هر چقد. اصرار میکنن که بریم شهر خودمون راضی نمیشم من یکی

خوبی از خودتونه عزیزم مگه شما کجایی هستین؟

من که همه مردم کشورم رو دوست دار م با هر نژادی

امیدوارم همیشه حال دلشون خوب باشه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اصلا حاضر نیستم از خوزستان برم بیرون  یه خانم سن بالایی هم همسایه روبروییمون هستن  هر وق ...

خیلی خونگرمن

خودتم خوزستانی عروسک؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
خوبی از خودتونه عزیزم مگه شما کجایی هستین؟ من که همه مردم کشورم رو دوست دار م با هر نژادی امیدوارم ...

قربون شما 

منم همین نظرو دارم ولی مردم خوزستان خیلی خونگرمن

من غرب کشور😁