2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بهت یه چیزی بگم 

من‌همسرمو خیلی دوس دارم نمیخام جدا شم تصمیم به اهدایی گرفتیم 

اوایل وقتی رفتیم برا مراحل اهدایی همیشه همسرم میرف سرکار شب و روزم گریه بود

ولی الان چشم انتظار بچه ایم که وجود نداره امیدی شده برا بچه دار شدنمون خودتو زیاد اذیت نکن گلم ناراحتی دست خودت نیس میدونم 

شاید با آمپولا چند تا اسپرم پیدا کردن خدارو چه دیدی از الان ناراحت نباش 

به جز پدر شوهرم و مادر شوهرم کسی نمیدونن  من هر روز میمیرم و زنده میشم

نی نی ‌‌سایت پره از کسایی که مشکل مارو دارن امیدت به خدا باشه میدونی من عمم دکترا گفتن نازا هستی تا آخر عمرت بچه دار نمیشی بعد ۵ سال طبیعی باردار شد و الان دخترش ۱۶ سالشه تازگیا یکی هم حامله شده بود ولی سقط شد امیدتو از دست نده

نه گلم  آزواسپرمی درمان چاره نداره  توصیه میکنم بهش اصلا داروهای گیاهی ندی خرنوب جنسینگ ...

کی میگه 

من خیلی دیدم دکترا جواب کردن 

با شیره خرنوب و ژل رویال اصل. گرد نخل  و عرق کاسنی هر روز ته استکان. و سیر هر روز. تخمه کدو روزی یک مشت . 

قرص فرتیل اید و ماساژ بیضه ها با یخ  جواب گرفتن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
کی میگه  من خیلی دیدم دکترا جواب کردن  با شیره خرنوب و ژل رویال اصل. گرد نخل  و ...

گلم اول تحقیق کن کسی که آزواسپرمه نباید خرنوب بخوره به شدت مضره من به همسرم میدادم دو ماه طول کشید عوارضش بره دکتر گفت برا کسی که آزواسپرمه به شدت مضره ولی کسی که اسپرم‌ضعیفی داره حتی حد خیلی کم میشه با اونا درمانش کرد

گلم اول تحقیق کن کسی که آزواسپرمه نباید خرنوب بخوره به شدت مضره من به همسرم میدادم دو ماه طول کشید ع ...

سلام خانوم من هم شوهرم ازو اسپرم امروز ۱ میلیون دادیم شیره خرنوب خیلی نگرانم کردید ما نوبت عمل تسه داریم به نظرتون دیگه ندم بخوره ؟؟ 

سلام خانوم من هم شوهرم ازو اسپرم امروز ۱ میلیون دادیم شیره خرنوب خیلی نگرانم کردید ما نوبت عمل تسه د ...

ما از دکتر پرسیدم گفت اگه اسپرم ضعیفی داشته باشه خرنوب میتونه تقویت کنه ولی اگه صفر باشه نه تنها درمان نمیکنه بلکله برا بدنش مضره 

قبل عمل تسه قرص فرتیل اید بده به شوهرت انشالله که جواب بگیری فقط اونم‌قیمتش یکم بالاست

ولی ما از قرص هم نتیجه نگرفتیم

همسرم یه سال جنسینگ و خرنوب و کاسنی و فرتیل اید هر چی که گفتن برا نازایی خوبه رو امتحان کردیم ولی متاسفانه تو عمل تسه هم هیچی‌پیدا نشد 

اگه اسپرمی باشه خرنوب به شدت تاثیرگذاره ولی اگه مثل شوهرمن کلا آزواسپرم باشه هیچ تاثیری نداره