2777
2789

آبان ماه اومدیم اینجا.مجتمع هست موتورخونه ش خراب بوده ما نمیدونستیم.حالا اکثر واحدها از نوتورخونه جدا شدن و پکیج کردن.چون موتورخونه جواب نمیده توی این سرما نه آب گرم داریم نه رادیات کار مبکنه خونه یخ هست.دیگ میذارم آب گرم‌میشه میریم حمام.نمیاد پکیج کنه.تازه به بنگاهی هم سپرده اگه راضی نیستن دربیان از خونه.منم اونهمه اجاره میدم میگم این همه سختی تحمل میگنم حدافل یه ماه اجاره نگیر یا یک چهارم اجاره رو نگیر ببینم قبول میکنی.خیلی نانجیب هیت.چهار ماهه اومدم حالا توی این سرما چطور هزینه اسباب کشی کنم.چی بگم بهس اون وظیفه شه بیاد پکیج کنه.یه راهکار بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شش ماه حقبذ شماست اگه پایبند باشند برید با بنگاه صحبت کنید 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
بگو امسال پکیج کنی خیلی بهتره تا بزاری بعدن هی گرون تر میشه کرایه ۲ ماه رو جلو تر میدم که بتونی پکیج ...

نمیاد میگه ندارم.منم میگم منم ندارم اجاره بدم من اونهمه احاره رو بخاطر یه خونه ی کامل میدم وقتی گرمایش نداره چرا باید اجاره کامل بدم.رفتم یه میلیون دادم دو تا المنت گرفتم تا خونه کمی هواش عوض بشا

یعنی چه جوری شش ماه حق با ما هست؟

شش ماه اول

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
دیروز بنگاهی واسه شوهرم زنگ زده طرف اونارو میگرفت.خودم امروز میرم مغازه ش رو بکنم تو سرش

دیگه بنگاه طرف اون باشه نمیشه کاریش کرد 

برو از سختی های خونت بگو یکم خودتو بزن به مظلومیت 

دیروز بنگاهی واسه شوهرم زنگ زده طرف اونارو میگرفت.خودم امروز میرم مغازه ش رو بکنم تو سرش

نه اول با زبون خوش شروع کن نشد بعد بنگاهو رو سرش خراب کن