2777
2789
عنوان

ریاضی هر چی میخوای برات حل میکنم

269 بازدید | 18 پست

هر سوال ریاضی شمار ا با 20 هزار تومن حل میکنم هم فیلم هم ویس از راه حل میدم هر چهار تا سول یه سوال رایگان حل میکنم آیدی تلگرامم mathfateme97

من کاربر دعا کن هستم که نتونستم با اون وارد بشم داستانم اونجا هست ولی خلاصه میگم 

معلمم مبتلا به سرطان دو تا بچه دارم فعلا سر کار نمیرم

انشالله خدا زودی شفا بده ، هیچ وقت ناراحتی و استرس نداشته باشید

فدات بشم ممنونم آره وقتی استرسی میشم کامل میفهمم نظم بدنم خراب شده چون سرطانم روده هم درگیر بود گوارشمبهم میریزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیز دلم سلامت باشی❤️

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
فدات بشم ممنونم آره وقتی استرسی میشم کامل میفهمم نظم بدنم خراب شده چون سرطانم روده هم درگیر بود گوار ...

من زنعموم سرطان سینه داشت ولی انقد قشنگ زندگی کرد که الان خوب خوب شده

ان شاالله هرچه زودترسلامتیتونوبه دست بیارین شماریاصی دوازدهم تجربی بلدین واسه دخترم میخواستم

خیلی ممنونم عزیرم بله بلدم هر سوالی مشکل داره برام بفرستید عکس بگیرید من با فیلم حلش میکنم

عه دوست خودمم که دو تا بچه داره و سرطان روده بزرگ هم داشتن ، عمل کردن بارها و مدت ها توی بیمارستان ب ...

خداروشکر من متاسفانه کبد و ریه هم بودم علاوه بر روده الان خیلی خوبم ولی توانایی رفتن به سرکار امثال نداشتم ان شاله از مهر میرم اگه برنگرده سرطان

انشالله هرچه زودترخوب بشین ،امید وقوی بودن بهترین درمانه همین قدمی که الان برداشتین برای تدریس عالیه ...

آره میخوام هم فعال بشم چون الان همش با قرص میخوابم اصلا نمیتونم بخوابم و اینکه خرج هم خیلی زیاده منم مجبور شدم برای درمن خونه بفروشم مستاجرم خداروشکر بیمه دارم ولی همه دیگه میدونیم گرونیو اینا هست .... منتهی بیشتر برای سرگرم شدنم میخوام مغزم رسوب کرده