2777
2789

من دیروز رفتم پیش دکترم از این کشای حلقه ایی داد گفت ۲۴ساعت به جز وقتی ناهار و شام میخوری باید بزاری

من فک پایینم جلو هست و برای همین باید استفاده

کنم

اونایی که استفاده کردین واقعا تاثیر داره وقتی  فکر میکنم میگم آخه یه کش چه طوری میتونه فک منو جا به جا کنه

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

به آبجیه من خود دکتر انداخته بود

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نوجوون بودم استفاده کردم. بله واقعا اثر داره نگران نباش. از من که درست شد

مرسی ❤

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
به آبجیه من خود دکتر انداخته بود

خودش دیروز برام انداخت یه بسته هم بهم داا گفت فعلا تا ماه بعد که میای استفاده کن 

هر ۲۴ساعتم گفت عوض کن

با ارتودونسی فک عقب میره ؟ 

نه با اون کش😐😑

خودش دیروز برام انداخت یه بسته هم بهم داا گفت فعلا تا ماه بعد که میای استفاده کن  هر ۲۴ساعتم گ ...

خیلی زود پاره میشن بعد اونجوری که میخوای تغیر نمیکنی یکم فرق میکنی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
نه با اون کش😐😑

توی ردیف شدن دندون ارتودونسی تاثیر داره ولی نمیدونستم فک هم عقب میبره 

چون خودمم فک پایینم جلو هست فکر کردم باید عمل کرد

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
توی ردیف شدن دندون ارتودونسی تاثیر داره ولی نمیدونستم فک هم عقب میبره  چون خودمم فک پایینم جلو ...

عمل هم میشه ولی خیلی سخته

با ارتو دنسی به روشای مختلف فک رو هم جا به حا میکنن

عمل هم میشه ولی خیلی سخته با ارتو دنسی به روشای مختلف فک رو هم جا به حا میکنن

من دندونام ردیف نیست و هم اینکه دندونامم روی هم قرار نمیگیره 

دماغمم کجه و مشکل داره و اصلا نمیتونم برم سمت دکتر و عمل خیلی خرجم بالاست ...

من دندونام ردیف نیست و هم اینکه دندونامم روی هم قرار نمیگیره  دماغمم کجه و مشکل داره و اصلا نم ...

عزیزم😅😅

منم دندونام مخصوصا فک پایینم خیلی مشکل داره

دماغمم گوشتیه بزرگه فرمش خوبه ولی احساس میکنم بزرگه البته همه میگن دماغت قشنگه و به صورتت میاد😕

اولم خواستم دماغم عمل کنم ولی انقدر بهم گفتن پشیمونم کردن

دیگه گفتم بزار دندونامو درست کنم 

یه جا هم شنیدم یه دکتر میگفت که بین عمل بینی و ارتو دنسی اولویت با انجام ارتو هست چون با تغییر حالت دندونا و فک فرم بینی هم تغییر میکنه 

حالا دیگخ نمیدونم چقدر این حرف درسته

خیلی زود پاره میشن بعد اونجوری که میخوای تغیر نمیکنی یکم فرق میکنی

شاید جنس کشایی گه داشتین خوب نبوده 

من دیشب درآوردمشون که عوضش کنم کشا اصلا تغییر نکرده بودن

ولی از دیروز فکم خیلی درد میکنه شاید فکم تغییر کنه

عزیزم😅😅 منم دندونام مخصوصا فک پایینم خیلی مشکل داره دماغمم گوشتیه بزرگه فرمش خوبه ولی احساس میکن ...

والا نمیدونم ولی حتما هر کار زیبایی که انجام بدی تاثیر خوبی روی چهره میزاره 

دندون واجبه بینی هم اگه مشکل داشته باشی واجبه عملش ولی خوب متاسفانه اینقدر هزینه عملها و خدمات زیبایی بالا هست آدم میترسه کلی خرج کنه و بره زیر تیغ و نقاهت و سختی بکشه اخرشم به نتیجه دلخواه نرسه

والا نمیدونم ولی حتما هر کار زیبایی که انجام بدی تاثیر خوبی روی چهره میزاره  دندون واجبه بینی ...

اره والا تو این دوره که همه عملی و خوشگلن ماهم دلمون میخواد😂😂😂