2777
2789

دیروز  سونو  دادم. ۱۳  هفته  ام.  شب  قبلش با خونریزی زیاد  رفتم  بیمارستان .  سونو  دادم.   هماتوم  داشتم.  از اون موقع شیاف و قرص  مصرف میکنم. حالا  از دیروز  درد  خیلی  شدید  خیلی  شدید  دارم. با دفع  یه  لخته ...قبل  از سقط   درد  شدید  داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مجردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من تجربه ندارم ولی تجربه هماتوم دارم لخته بزرگ هم اومده ازم موقعی ک هماتوم داشتم ولی درد نداشتم فعلا ...

ممنون  گلم .  هم  دیروز سونو دادم.  هم شب قبلش . البته  قبل  دفع  لخته .  بازم فردا برم ؟

من هفته ۱۱ هستم چندروزی شکمم خیلی درد داشت گفتن روغن نارگیل بزن زدم بهتر شد ولی موقع دراز کشیدن و بلندشدن زیر دلم درد میکنه شکمم یخورده درد میکنه طبیعیه اینا؟چهارشنبه میشم ۱۲ هفته غربالگری اولم هست

بله دوتا سقط کردم همراه با درد و خروج لخته خیلی‌ بده حسش  ولی هماتوم نداشتم ها،ولی برو بیمارستان گاهی اگه بچه هنوز قلبش بزنه و پایین نیومده باشه میشه کاری کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من هفته ۱۱ هستم چندروزی شکمم خیلی درد داشت گفتن روغن نارگیل بزن زدم بهتر شد ولی موقع دراز کشیدن و بل ...

اره عزیزم طبیعیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

انشاالله چیزی نمیشه عزیزم

خدایی که اون کوچولو رو داده خودش حفظش میکنه

برای اطمینان یه سونو دیگه هم برو

شاید هماتوم داره دفع میشه لخته میاد بیرون 

صلوات خاص حضرت زهرا رو بخون برای حفط بارداری 

من هفته ۱۱ هستم چندروزی شکمم خیلی درد داشت گفتن روغن نارگیل بزن زدم بهتر شد ولی موقع دراز کشیدن و بل ...

نمیدونم  عزیزم‌  ولی میگن  هیچ دردی  طبیعی نیست . شما هم پیگیر  باش ان شاالله  چیزی  نیست

منم هماتوم داشتم یه بخشیش خونریزی با لخته بود که دفع شد یه بخشیشم با استراحت ۲ماه بعد جذب شد الانم بچم ۷ماهشه بغلمه

خونریزی هماتوم فقط استراحت مطلق شو الکی همش تو راه دکترا نباش سقط میشه استراحت کن خونریزیت قطع میشه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقباض خوب نیست