2777
2789

شوهرمن تاحالا دست روم بلندنکرده ،اصلا تصوری ندارم ازاینکه میگین شوهرم منو زد 

هرچی بخوام اگر پولم نداشته باشه تو اون لحظه ولی قولشو میده 

خیلی مرد کم حرفیه ساکته 

برعکسش من خیلی پرجنب وجوشم پرحرفم 

همین باعث شده حتی وقتی بحث داریم من ساعت‌ها دارم غُر میزدم چرت میگم ولی اون ساکته 

ما فقط یه نینی کم داریم میشه برام دعاکنی ؟؟😢😢

خدا رو شکر عزیزم

از فردا خدایی نکرده صورتت کبوده ، چون الان چشت میزنن 

یعنی به شخصه دیدم ک میگم 😂🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله تا سال بعد این موقع خدا یه پسر خوشگل و تپل بهت میده😁🫂

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
دعام خیلی زود میگیره انشالله خوشبخت بشی دوم هم تا سال دیگه بچت بغلت باشه

انقد ک شما مهربونی میشه برای حاجت دل منم دعا کنی ؟

اجرت با امام حسین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دعام خیلی زود میگیره انشالله خوشبخت بشی دوم هم تا سال دیگه بچت بغلت باشه

پس برای منم دعا کن ازروستا وازکنار خانواده شوهرم بریم شهر برام خونه بخره

واخلاق شوهرمم خوب بشه

وخانواده ش هم دسن از سر من وزندگیم بردارن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

توروخدا التماستون میکنم برای شفا و سلامتی پدرم صلوات بفرستید. 🙏😭😭😭 الان بیمارستان بستریش کردیم. دعاکنید علت‌بیماری معلوم بشه زود خوب بشه.  توروخدااااا دعاکنید

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

عشقتون پایدار دعا میکنم خدا بهت یه نینی ناز بده ۱۰تا سوره کوثر میخونم

منم همسرم اینطوره فقط به مشکل مالی خوردیم دعا کنید درای رحمتش خدا بروی من و همسرم باز بشه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت