2777
2789

و مدل ماکسی ساده و شیک اگه دارین. 

کار شده و اینا نمیخوام باشه. دکلته هم نباشه. 

دوست دارم یکم اندامی باشه. تیره هم نباشه مثلا مشکی و سرمه ای 

رنگ پوستم گندمی روشن ایناست. به گفته ی بعضیا هم سفید.

همه سبز میپوشن جدیدا یا ب چشم من زیاد اومده،ولی نقره ایی و قرمز خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا سبز میپوشن؟ سبز تیره یا روشن؟ نقره ای هم شیکه ولی یکم عروس طور میشه 

نه بابا عروس سفید یا نباتیه و پوف داره ،شما اندامی نقره ایی میخایی ،،،ب چشمم لباس مجلسی سبز زیاد اومده ،سبز پر رنگ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام ..

منم عروسی داداشمه و کلی گشتم همه ی پیراهنا کارشده و مطابق سلیقه ی من نیست موندم چیکار کنم ..

دیگ نمیدونم کجایه کرج رو بگردم 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
بنظرم سن داره سبز پررنگ. 

اره بر متأهل ها میاد و پوست روشن 

سلام .. منم عروسی داداشمه و کلی گشتم همه ی پیراهنا کارشده و مطابق سلیقه ی من نیست موندم چیکار کنم . ...

یه پیج تو اینستا دیده بودم کارای ساده م داشت. من تو فکرم بود یروز حضوری برم اونو ببینم. لا فام گالری یا همچین چیزی سرچ کن.