2777
2789

چون کنترل تاپیک با استاتر هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه تاپیکت ن به حاشیه رفته باید مدیریت کنین 

چه حاشیه ای تاپیک های دیگه صدتا صفحه جلو میرن ده تا آدم هی بهم میپرن اونوقت میاد یه تذکر میده حالا چی بشه تاپیک قفل یا حذف کنه تاپیک من چهارتا صفحه رفته جلو دو نفر یه بحث کوچیک باهم کردن اونم به جای باریک نکشیده سریع قفل میکنه

بیخیال عزیزم خودتو برا اینجا ناراحت نکن 

نه آخه بی انصافیه نه اینکه تو تاپیک های دیگه ده بار تگ میشه سرو کلش پیدا نمیشه نه اینکه سریع من میزنه تاپیک منو قفل می کنه فقط دو نفر داشتن نظرات مختلف خودشونو میگفتن 

ناراحت نباش عزیزم پیش اومده دیگه شاید به جاهای باریک میکشید که ناراحتت میکرد 

بعضی از دوستان باید مراعات کنن یکی مشکل داره و دردودل میکنه تاپیک رو به حاشیه نبرن لطفا

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

نه آخه بی انصافیه نه اینکه تو تاپیک های دیگه ده بار تگ میشه سرو کلش پیدا نمیشه نه اینکه سریع من میزن ...

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
تایپیک تصورتون از خدا رو میگی؟ من تو اون تایپیک بودم یهو ترکید 

نه عزیزم تاپیک کفش عروس خودم زد قفل کرد چون دو نفر داشتن نظر مخالف همو بهم تحمیل میکردن یکی می‌گفت وظیفه داماد عروسی بگیره یکی می گفت نه وظیفه نیست سر همین دلیل