2777
2789
عنوان

رازمو به خواستگارم بگم ؟ ؟؟؟؟

3348 بازدید | 107 پست

میگم: من ماه گرفتگی دارم، ی خواستگار دارم‌بنظرتون تو جلسه اول همچی بهش بگم ....یا بزارم بیشتر آشنا بشیم ، خواستگار زیاد داشتم که بخاطر ماه گرفتگی ولم کردند...چی کنم بنظرتون ؟ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بگو دیر یازود میفهمه از خوت بشنوه خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ماه گرفتگیتون کجاس و بزرگه؟ 

هر چند اصلا این عیب نیست😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یعنی انقدر ماه گرفتگی مهمه که به خاطر اون نخواستنت؟؟  وا :|

اره گفت برام مهه ، یکی دیگه م بود اومد خونه گفت ، برا من مهم نیس برو به مامانم نشون بده ببینیم‌اون چی میگه 😔

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

با لیزر از بین نمیره؟

مستقیم مطرح نکن.اول صبر کنن ببین اون نظرش درمورد ظاهر و زیبایی همسر آیندش چیه‌.

اگه گفت خوشگلی خیلی برام مهمه و حتما باید بی نقص باشه ماه گرفتیگیتو مطرح نکن و آشناییو ادامه نده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اره گفت برام مهه ، یکی دیگه م بود اومد خونه گفت ، برا من مهم نیس برو به مامانم نشون بده ببینیم‌اون چ ...

چع بیشعور بوده

مگه با مامانش میخواستی بخوابی

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
مگه ماه گرفتگیتون کجاس و بزرگه؟  هر چند اصلا این عیب نیست😍

روی شکمم و کتف افتاده ، ی دونه خیلی خیلی کمرنگم روی پیشونیم