2777
2789

دوستان من تازه بدنم به حرکات ورزشی سنگین عادت کرده از اونجاییم که تو این دوره ی قاعدگی اشتهام چند برابر میشه و نمیتونم مراعات کنم و غذا سالم و رژیمی میل کنم🤣😫از اونورم اگر بخوام این هفت روز قید ورزشو بزنم باید دوباره از اول استارت بزنم وبازم دردو گرفتی و کوفتگی عضله رو از اول باید تجربه کنم🤦‍♀️🤦‍♀️😫😫😫

بنطرتون اگر بخوام سنگین کار کنم و حرکات شکم و پهلو سنگین بزنم به مشکل بر نمیخورم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععع ممنون عزیزم پس به رحم و تخمکام صدمه ای وارد نمیشه؟

نه عزیزم من تازه دوران پریودیم تموم شده اتفاقا اون سری تو باشگاه به مربیم گفتم گفت خانمها خودشون به خودشون تلقین میکنن یه چیز بهت بگم اوایل که میرفتم باشگاه روز اول پریودیم بود بعد جلو در ورودی باشگاه به مربیم‌گفتم میتونی حرکات سبکتر بدی گفت نه اصلا دیدن روال عادی هر جلسه رو رفت جلو بعد بیست دقیقه هم سرحال شدم هم دردم کم شد گفت دیدی اهمیت ندادی خود ورزش حکم مسکن و داره

نه عزیزم من تازه دوران پریودیم تموم شده اتفاقا اون سری تو باشگاه به مربیم گفتم گفت خانمها خودشون به ...

اهاااا .چه خوب من بیشتر سره ورزشای شکمی نگرانم میترسم تو باشگاه پس بدم وکثیف کنم .اخه یادمه دوره ی راهنمایی معلممون قرار بود برای امتحان ترم ازمون امتحان دراز نشست بگیره من تو خونه تمرین کردم که راه بیوفتم خلاصه ۵ تا رو نزده بودم دیدم خون تا کمرم سرازیر شدو لباسو شلوارو عمه چیو به گند کشیدم پریودیمم از ۷ روز تا۱۰ روز طول کشید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد من روزای اول تا چهارم شدیدد خون ریزی دارم جوری که یه بسته و نیمو تموم میکنم تو این چهار روز.میترسم حقیقتش برای همین گفتم قبلش سوال کنم بعد ببینم بهترین کار کدومه اونو انجام بدم

اهاااا .چه خوب من بیشتر سره ورزشای شکمی نگرانم میترسم تو باشگاه پس بدم وکثیف کنم .اخه یادمه دوره ی ر ...

ببین حرکات شکمی که میخوای پس ندی بگو عوضشون کنه مثلا کوهنوردی های مختلف بزن ولی نذار دوباره بدنت بیافته 

یا یه راه حل نوار بهداشتی مثل لباس زیرت درست کن یعنی سه تا بذار