2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون خیانت کرده بیااااییییننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 69 پست
خداروشکر هزاران بار شکر واسه داشتنش خیلی مرد خوبیه  اونم میدونم که باهم خوب هستن دیگه زیاد از ...

عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم به بهترینا برسی خدا همسرتو برا حفظ کنه 

هایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بعضی خانما فکر میکنن اینکه با طرف بمونن اما همون آدم قبل نشن خیلی مجازات بزرگ و سنگینه؟😕 چون ب ...

اخه بعضیا یه جا دارن برن

اما من هیچ جا رو ندارم

میگم من یکم روانپریشم خیلی فکرمیکنم به این چیزا اما من بچه ی طلاقم تو هیچ شزایطی نمیخوام بچم بچه ی طلاق بشه. داغون میشه ادم

1403/5/22مردم
من خیلی وقته تاپیک هاتو همراهی میکنم همیشه از شوق زندگیت لذت میبرم  ولی همیشه فکر میکردم ب خا ...

عزیز دلم فدای دل مهربونت♥️♥️

ناباروری من فقط به خاطر فامیلیم بود

الان ماه آخر ۶ ماه بارداری هستم 

خدا بعضی وقتا یه چیزایی خراب میکنه که میخواد قشنگ برات درستش کنه اون زندگی از اولشم مال من نبود🥺🥺♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای جانم 😍 خدا جفتتونو حفظ کنه. من اونموقع خواننده خاموش بودم.وقتی داستانتونو‌خوندم یادمه تاصبحش گ ...

فدات عزیززدلم

الهی که سر هیچکس نیاد دردناک تر از این نیست که قلبت یکی بشکنه که باهمه وجود اعتماد داشتی بهش🥺😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم بله تازه باردارم هستم 🥰

حتی عکستونو یادمه‌تو‌تاپیک‌گذاشتین 

تو همه کارای خدا حکمت هست قربونش برم.

یادمه‌اونجامیگفتین‌باردارنمیشین ولی الان..🥺

چقد‌خوشحال شدم گلم❤️

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم به بهترینا برسی خدا همسرتو برا حفظ کنه 

مرسی از شما مهربونم♥️♥️

به سلامتی عزیزم. قدمش مبارک. به خودت افتخار کن. خیلی قوی و محکم هستی. موفق باشید.❤❤❤😍😍

مرسی قربونت 🥰🥰♥️♥️

سبز و سلامت بمونی انشالله

سپاس از شما گلم♥️♥️