2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون خیانت کرده بیااااییییننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 69 پست
اصلا اسون نیست اصلااااااا اصلاااااا

اره میدونم خیلی سخته

اما گفتی چیکار میکنید منم گفتم

من باهرها تو فکرم این لحظه رو دیدم

البته خیانت نکرده 

اما ملا من ادم روانپریشی هستم به چبزای بد خیلی فکرمیکنم 

1403/5/22مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .الان یادم افتاد خاطره ی تلخت  ازدواج مجدد کردی؟

سلام عزیزم بله تازه باردارم هستم 🥰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بله جانم همسر سابقم پسرعموم بود.. و اون دختره هم فامیل دورمون بود

تاپیکاتون رو چند سال پیش خونده بودم. چقدر خوشحال شدم که الان کاربریتون رو دیدم که یه زندگی جدید دارید.

امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
عزیزم چندسال پیش من از زندگیم قبلیم اومدم بیرون که اومد گفت ۸ سال با یکی هستم و میخوامش بدون هیچ حرف ...

من خیلی وقته تاپیک هاتو همراهی میکنم

همیشه از شوق زندگیت لذت میبرم 

ولی همیشه فکر میکردم ب خاطر نازایی جدا شدی

حقیقتا برام این یکم.....

با داشتن همسر عالی ک انشالله همیشه کنار هم خوش باشین و تو دلیتون

لطفا دیگه با دوره اون روزات  حالتو تلخ نکن

عزیزم این همسرت خوبه ؟؟؟؟ از زندگی اونا خبر نداری ؟

خداروشکر هزاران بار شکر واسه داشتنش

خیلی مرد خوبیه 

اونم میدونم که باهم خوب هستن دیگه زیاد ازش خبر ندارم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قطعا اگر مادره بچه رو نخواد بچه رو بزرگ میکنم جدا نمیشم چون بچه دارم خودمم اما ادم قبل نمیشم. همین ...

چرا بعضی خانما فکر میکنن اینکه با طرف بمونن اما همون آدم قبل نشن خیلی مجازات بزرگ و سنگینه؟😕

چون به نظرم در اصل اون مرد چندان براش مهم نیست...

اگه براش مهم بود که اصلا خیانت نمیکرد

فقط جدا شدن یا انتقام گرفتن میتونه مجازات باشه (منظورم این نیست که انجام بدید یا ندید، فقط به حالت خبری گفتم)

سلام عزیزم بله تازه باردارم هستم 🥰

ای جانم 😍

خدا جفتتونو حفظ کنه.

من اونموقع خواننده خاموش بودم.وقتی داستانتونو‌خوندم یادمه تاصبحش گریه کردم وروانم‌بهم‌ریخت

چون‌اونموقع خیلی ب شوهرم شک‌داشتم ک‌خیانت کنه  وهمین‌اتفاقم واسم افتاد🥲

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
تاپیکاتون رو چند سال پیش خونده بودم. چقدر خوشحال شدم که الان کاربریتون رو دیدم که یه زندگی جدید داری ...

فدای تو بانو جان♥️♥️