2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون بهشون خیانت کرده بیااااییییننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 69 پست
عزیز دلم فدای دل مهربونت♥️♥️ ناباروری من فقط به خاطر فامیلیم بود الان ماه آخر ۶ ماه بارداری هستم&n ...

انشالله ب سلامتی نی نی جان بیاد بغل شما و اقا غوله ماکارونی با تهدیگ عالی پز 

با جمله اخرت ب شدت موافقم

گاهی هرچی میدویی نمیرسی ک نمیرسی و نمیشه ک نمیشه

اونجا باید ببینی و بپذیری سرنوشتت چیز دیگست و خوشحالم خدا خوشی و لبخند بهت داده

حتی عکستونو یادمه‌تو‌تاپیک‌گذاشتین  تو همه کارای خدا حکمت هست قربونش برم. یادمه‌اونجامیگفتین‌ ...

عزیزدلم بله من همیشه واسه کاربرا عکس میزارم🥰♥️

من فکر میکردم مشگل از منه ولی اشتباه بوو مشکل ژنتیکی داشتیم که باردار نمی‌شدم  حکمت خدا روشکر واقعا🥺♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بعضیا یه جا دارن برن اما من هیچ جا رو ندارم میگم من یکم روانپریشم خیلی فکرمیکنم به این چیزا ام ...

حالا این شرایط که کلا تخیلی بود

اما در کل اینو بهت بگم که حتی اگه جایی نداری بری یا کلا قصد جدا شدن تو هیچ شرایطی رو نداری...

حداقل هیچوقت نزار شوهرت اینو بفهمه

اینکه بفهمه تحت هر شرایطی تو میمونی و هرکاری بکنه هیچ تاثیری نداره، به نظرم خیلی موقعیت بد و ریسکی ای میشه اوضاع

و اینم بگم بین بچه های طلاق و بچه هایی که تو محیط خیانت پدر بزرگ شدن و مادرشون زیر ظلم بوده، گروه اول وضعیت خیلی بهتری داشتن حتی با وجود تمام سختی ها و بدبختی ها 

گروه دوم کلا توی یه لول دیگه ای آسیب میبینن و آینده شون لطمه میخوره که زیاد آشکار نیست در ظاهر ولی خیلی عمیقه

انشالله ب سلامتی نی نی جان بیاد بغل شما و اقا غوله ماکارونی با تهدیگ عالی پز  با جمله اخرت ب ش ...

قریونت برم عزیزدلم♥️♥️

امیدوارم تمام زنهای سرزمینم طعم خوشبختی بچشن🥰🥰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
حالا این شرایط که کلا تخیلی بود اما در کل اینو بهت بگم که حتی اگه جایی نداری بری یا کلا قصد جدا شدن ...

من بابام یکبار خیانت کرد تا مرز خواستگاری رفت خانومه اومد تو ماشین بهمون گفت بابات گفت مامانت مرده وگرنه قبول نمیکردیم

مامانم اب شد اما به روی خودش نیاورد

محکم واستاد اما دووم نیاورد

البته جفتشون مشکل داشتن 

اما زندگی تو این شرایط افتضاحه بعدشم افتضاحه

همیشه یک خلایی هست. یک چیزی کمه

شوهرم نمیدونم جایی رو ندارم چون مامانم انگار پشتمه اما میدونم اونجا جایی ندارم

1403/5/22مردم
هوووف.‌ تو اون هشت سالی ک باهم بودن میدونستی فهمیده بودی؟،چجوری رابطشون انقد عمیق شد ک علنی گف

شاگردش بود و منم ساده میگفتم فامیل و اصلا فکرم نمی‌رفت رو اون مساله منم فکرم درگیری دکتر و ناباروری بود..

عزیزدلم بله من همیشه واسه کاربرا عکس میزارم🥰♥️ من فکر میکردم مشگل از منه ولی اشتباه بوو مشکل ژنتیک ...

آره یادمه خودتو سرزنش میکردی ولی نگو‌خداحکمتشوبهتر میدونسته.بازم هزار بار شکر 

انشاالله بسلامتی وخوشی فسقلیتو بغل بگیری😘

تروخدا هروقت زایمان کردی تگم کنی ومنوهم دعا کنی

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
شاگردش بود و منم ساده میگفتم فامیل و اصلا فکرم نمی‌رفت رو اون مساله منم فکرم درگیری دکتر و ناباروری ...

اوخ. چ زندگیایی. هرکدوم ی فیلمه .‌گفتی پسرعمون بوده . بعد رابطه فامیل بهم‌نخورد؟ 

parasoo1989@