2777
2789

من یه خواهر دارم ۸ سال ازم بزرگتره

وقتایی که به مامانم میگم مامان جان بذار من ظرفا رو بشورم یا من غذا درست کنم ؛ اون چپ نگاه میکنه انگار حرف بدی زدم 

اون اصلا به مامانم کمک نمیکنه تو کار خونه واسه همین از دلسوزی به مامانم تو کار خونه کمک میکنم مامانمم خیلی دعام میکنه

بعضی وقتام یه حرف ها و تیکه هایی بهم میندازه که واقعا دلم و شکونده☹️

یه دو سه ماهیه ک خیلی باهام سرد برخورد میکنه 

به نظرتون از حسادته؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خود شیرین بازی در میاری حتما

نه چرا باید همچین کاری کنم😐

واقعا مامانم دست تنهاست اون اصن دست به سیاه و سفید نمیزنه . خب چیکار کنم نمیتونم که کاری نکنم واسه مامانم اذیت میشه 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
نه چرا باید همچین کاری کنم😐 واقعا مامانم دست تنهاست اون اصن دست به سیاه و سفید نمیزنه . خب چیکار ک ...

کار خوبی میکنی، ماشالا بهت 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
می تونه از حسادت باشه  می تونه این هم باشه که فکر کنه شما از عمد این کارها می کنید که لجش دربی ...

من اصن بیکار نمیشم فقط دائم درس میخونم 

فقط به خاطر مامانم پا میشم کمکش کنم

اصن به اینکه لج کسی رو در بیارم و فلان .. فک نمیکنم 

من اصن بیکار نمیشم فقط دائم درس میخونم  فقط به خاطر مامانم پا میشم کمکش کنم اصن به اینکه لج ک ...

می دونم عرض کردم شاید خواهرتون این برداشت رو می کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈