2777
2789
عنوان

ناراحت شدن از حرف همسر به هنگام ر...

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 43 پست
اجی چن‌سالته؟چن وقته ک ازدواج کردی؟

۱۶یک سال و نیمه عقدم کوچولیم هم من هم نامزدم🤭🤣💚

تو چی؟؟؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۹ سال.۵ماه نامزد موندیم تقریبا ۵ماهه هم عروسمیون شده،

عع زود عروسی گرفتین

دعا کن ماهم بعد ماه رمضون بگیریم🥺💚

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
انشالله عزیزدلم.ساکن کجایید اجی

انشاالله ترکم

به ترک باجی منم ترکم💃😁

عععع🤣🤣🤣آشنا نباشی ددم یانار ها🤣🤣🤣شوهرم بدون تو اینجور سایتام می‌کشه منو🤣

عععع🤣🤣🤣آشنا نباشی ددم یانار ها🤣🤣🤣شوهرم بدون تو اینجور استان می‌کشه منو🤣

هانسی شهردنسن؟🤣🤣🤣🤣من گعی شوهریوا ننلع دیجیم🤣🤣🤣حالا فک کن تو فامیل شوهر من باشی یا ابرفض

عععع🤣🤣🤣آشنا نباشی ددم یانار ها🤣🤣🤣شوهرم بدون تو اینجور سایتام می‌کشه منو🤣

من به شوهرم نشون میدم بیا اینو نیگا اونو نیگا فک کن نشستم خودن ی تایپک زدم غیبت میکنم ازش اینو ببینه جه شود 🤣🤣🤣

هانسی شهردنسن؟🤣🤣🤣🤣من گعی شوهریوا ننلع دیجیم🤣🤣🤣حالا فک کن تو فامیل شوهر من باشی یا ابرفض

خدانکنهههههه🤣🤣🤣اون روز مرگمه وقتی شوهرم بفهمه یا خدا 🤣🤣🤣

من به شوهرم نشون میدم بیا اینو نیگا اونو نیگا فک کن نشستم خودن ی تایپک زدم غیبت میکنم ازش اینو ببینه ...

🤣🤣🤣🤣🤣اجی درخواست دوستی مو قبول کن فردا پیام بده بحرفیم اگه دوست داری هااااا

چون شارژم داره تموم میشه شب خوبی داشته باشی💚

بدتر از حرفش با اینکه دید به شدت از حرفش ناراحت شدم و دیگ به کارم ادامه ندادم،گرف خوابید فقط گف اگ چ ...

ولی معلومه دوست داره .

ایشالا خوشبخت باشین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊