2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل چیپس میشه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

آره سختمه جلو قوم شوهر! مخصوصا مدل خونمون یجوریه آشپزخونه قشنگ تو چشمشونه. آره واسه ققیمه

بیکاری قیمه میپزی ، قیمه دردسر داره 😆😆 

پس ارزش نداره ک سیب زمینی تازه بخورن 😂😂

بیکاری قیمه میپزی ، قیمه دردسر داره 😆😆  پس ارزش نداره ک سیب زمینی تازه بخورن 😂😂

خدا بگم چیکارشون کنه قرار بود امروز بیان مام غذای حاضری بگیریم دیگع فردا گفتن میان حامله ام هستم زنگ زدن میگن خودمون میایم درست میکنیم تو هیچی درست نکن!

بیکاری قیمه میپزی ، قیمه دردسر داره 😆😆  پس ارزش نداره ک سیب زمینی تازه بخورن 😂😂

منم خیلی بدم میاد اونا بیان کار انجام بدن برام. خودم سریع السیر درست میکنم خورشتو فقط این سیب زمینی طول مییکشه