2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا برا کسی تولد نگرفتم امسال اولین سالی هست که خانوم همسرم شدم خونه اونا شلوغه خونه ما هم شلوغه جایی رو ندارم تولد بگیرم براش خصوصا اینکه تولدش تو عید نوروز و تو ماه رمضان هستش اگه خونه اونا بگیرم صددرصد قبل اینکه تولد بگیرم براش تولدش به هم می‌ریزه بچه ها هر چی که تزیین کردم خراب میکنن و گریه میکنن برا کیک تا کیکو نخورن یه جا نمیشینن قبل سوپرایزی همسری همه چیزو میزنن به هم متاسفانه خونه همسرم خیلی رفت و آمد هست در بازه و آدم زیاد می‌ره میاد من همیشه اونا باید باحجاب باشم بیشتر رفت و امدشون هم بچه های کمتر از 8 سال هستن

خونه خودمون هم تو عید خیلی رفت و آمد میشه و چند ماهی هست یه خانواده دیگه قراره باهاشون زیر یک سقف زندگی کنن باز شلوغ تر میشه خونه و اصلا نمیشه تولد گرفت یا یه دقیقه بی حجاب بود و لباسای خوشگل پوشید من هم اهل کافه و رستوران رفتن نیستم خوشم نمیاد از این کارا که اونجا ببرم سوپرایزش کنم همسرم هم خوشش نمیاد میگه تو شهر میشناسن تو دید نباشیم بهتره راست هم میگه باهاش موافقم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مبارکه چه با سلیقه و خوشمزه  میتونم بپرسم چقدر هزینه شد واسه غذا؟

قربونت

خب مواد غذایی ک میخری یه حجمیش میمونه واست

همش مصرف نمیشه

یادمه من با وسایل تولد و‌خوراکی جات نزدیک ۳-۴ م

اگه اشتباه نکنم

البته الان گرون تر شده همه چی

پس میخوای چجوری تولد بگیری ؟

نمی‌دونم هیچ ایده ای ندارم هنوز گواهینامه ندارم اگه داشتم ماشینو قرض می‌گرفتم تو صندوق عقب و تزیین میکردم می‌بردم نشونش میدادم اگه تا اون موقع گواهینامه بگیرم خوبه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نمی‌دونم هیچ ایده ای ندارم هنوز گواهینامه ندارم اگه داشتم ماشینو قرض می‌گرفتم تو صندوق عقب و تزیین م ...

گواهینامه گرفتن یه طرف ، دست فرمونت هم خوب باشه یه طرف 

پانشی ماشینا بکوبی جایی بدتر روز تولد را زهر مار هر جفتتون کنی 

بببین حتما که نباید کیک باشه هدیه بخر براش و شام برید بیرون اگه شد ، حتی سینما هم خیلی خوبه ییادموندنی میشه

گواهینامه گرفتن یه طرف ، دست فرمونت هم خوب باشه یه طرف  پانشی ماشینا بکوبی جایی بدتر روز تولد ...

عزیزم من از پونزده سالگی رانندگی میکنم تا الان که 22 سالمه تا الان جاهای شلوغ نرفتم با ماشین که اونم به تازگی دارم تمرین میکنم و برام زیاد سخت نیست یعنی دارم میگم درسته گواهینامه ندارم اما رانندگی بلدم تا حالا هم شده از شهری به شهر دیگه برم با ماشین واسه سینما رفتن هم باید بگم اصلا شهری که توش زندگی میکنیم نه پارک داره نه سینما هیچی نداره که بریم خوش بگذرونیم از طرفی دیگه همسر من در ماه فقط دوروز سرکار نیست که من حساب کردم روز تولدش سرکار نمیره اما چون تو عید نوروز هست من بعید می‌دونم راضی بشه تنهایی بریم شام بیرون می‌دونم اون شب رو اختصاص میده به دیدار اقوام همراه مادرش