2777
2789
عنوان

خانمهای بوشهری زحمت میکشید بیاید

123 بازدید | 19 پست

اگه بخوام هفته دیگه بیام بوشهر هوا چطوره بچه چهار ساله دارم برای خودمون و بچه لباس گرم بردارم یا خنک 

خودتون الان لباس گرم میپوشید یا نه 

کلا راهنماییم کنید عزیزان 

از تهران می‌خوام بیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پریشب بارون بود و هوا بشدت سرد شده جوریکه استخون و میسوزونه 

با خودت دو دست لباس گرم بیار ولی ظهرا معمولا هوا معمولیه یکی دو دستم لباس خنک بیار 

کلا شبا سرده روزا از ساعت یازده صبح تا پنج عصر گرمتر 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
خوبه هواش زیادسردنیست یه چندروزیه سردشده هوا اونم بیشترشبا ولی خب به تهران که نمیرسه امالباس گرم هم ...

شما بوشهر هستی عزیزم 

به نظرت روز هوا طوری هست پسرم بره کنار ساحل و آب بازی کنه‌؟ به عشق دریا داره‌‌ میاد‌

مرسی عزیزم ، روز میشه آستین کوتاه و تیشرت پوشید ؟ 

عزیزم هوای جنوب واقعا غیر قابل پیش بینیه 

همشم بخاطر دریاست

تا همین سه روز پیش من تمام لباس زمستونیام گذاشتم کنار 

روز بعدش همشو آوردم بیرون 

همین امشب به حدی سرد بود که حد نداشت 

بنظرم روز قبلش هواشناسی بوشهر و چک کن اگه هوا ۲۵درجه بود که بیشتز لباس خنک بیاز اگه زیر ۲۵بود لباس گرم بیاز 

بنظرم یکی دو دست تیشرت هم بیارین 

عزیزم هوای جنوب واقعا غیر قابل پیش بینیه  همشم بخاطر دریاست تا همین سه روز پیش من تمام لباس ...

ممنونم عزیزم لطف کردی ، 

بوشهر شاید برای شما عادی باشه ولی ما خیلی ذوق داریم بیایم خیلی 

[QUOTE=327043978]شما بوشهر هستی عزیزم  به نظرت روز هوا طوری هست پسرم بره کنار ساحل و آب بازی کنه‌؟ به عشق دریا ...[/QUOTE

عزیزم اگه میخوای بری پیش ساحل بروساحل گناوه اره ظهرافتابه میتونه اونجابااب بازی کنه

کارخوبه خدادرست کنه...
ممنونم عزیزم لطف کردی ،  بوشهر شاید برای شما عادی باشه ولی ما خیلی ذوق داریم بیایم خیلی

سفر خوشی رو براتون آرزو میکنم عزیزم 

پیشنهادم اینکه حتما رستوران قوام برید و غذای دریایی بخورید 

قلبه ماهی و میگو دوپیازه عالیهههه

برای گردش میتونین برید بندر دلوار تقریبا نیم ساعت با بوشهر فاصله داره هم دریا داره و هم مرکز خریدای خوبی داره قیمتاشم عالیه 

برای خرید لوازم منزل و لباس زیر و لباس توخونه و لوازم آرایشی  و اسباب بازی برید گناوه قیمتارو تعجبببب میکنید تقریبا دوساعت و نیم با بوشهر فاصله داره 

سوال دیگه ای بود در خدمتم عزیزم