مامان_پسرم_متینا مدیر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 عنوان خانمهای بوشهری زحمت میکشید بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست اگه بخوام هفته دیگه بیام بوشهر هوا چطوره بچه چهار ساله دارم برای خودمون و بچه لباس گرم بردارم یا خنک خودتون الان لباس گرم میپوشید یا نه کلا راهنماییم کنید عزیزان از تهران میخوام بیام 1402/11/14 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پسرم_متینا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 سفر خوشی رو براتون آرزو میکنم عزیزم پیشنهادم اینکه حتما رستوران قوام برید و غذای دریایی بخوری ... خیلی ازت ممنونم عزیزم حتما به نکاتی که گفتی توجه میکنم ، مطمئنم غذاهای خیلی خوبی دارید ما قراره مهاجرت کنیم دلم میخواست پسرم حتما قبل رفتنمون بوشهر رو ببینه
abegel عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 3199 خیلی ازت ممنونم عزیزم حتما به نکاتی که گفتی توجه میکنم ، مطمئنم غذاهای خیلی خوبی دارید ... بهترین کارو میکنید عزیزم پسرتون باید بدونه که هرجای جهان هم که باشه کشوری داره که از زیبایی مانند ندارهدر آخر پیشنهادم اینکه حتما سری هم به بافت قدیم بوشهر و کوچه توریستی ننه معصومه بزنیدبچه ها عاشق این کوچه میشن شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند
مامان_پسرم_متینا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 450 بهترین کارو میکنید عزیزم پسرتون باید بدونه که هرجای جهان هم که باشه کشوری داره که از زیبایی م ... حتما عزیزم زنده باشید
abegel عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 3199 حتما عزیزم زنده باشید 💚سلامت باشید شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند
abegel عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 3199 [QUOTE=327043978]شما بوشهر هستی عزیزم به نظرت روز هوا طوری هست پسرم بره کنار ساحل و آب بازی کن ... هوا سرده واقعا نمیشه آب بازی کردتهش شاید بشه ده دقیقه کنار ساحل اونم توی آفتاب ایستاد شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند