2777
2789
عنوان

اگه بچتون بزرگ شد و هنوز..

202 بازدید | 14 پست

اگه بچتون بزرگ شد و هنوز هم دوسش داشتید انسانید.

اگه بچتون بزرگ شد و حمایتش کردید انسانید.

اگه بچتون بزرگ شد و بلد بودید باهاش ارتباط بگیرید انسانید.

اگه بچتون بزرگ شد و نشستید پای حرفاش انسانید.

بچه‌ی کوچیک رو‌ که همه دوست دارن. اگه بعد ۱۸ سالگی بچتون رو دشمن خونیتون ندیدید انسانید.💔

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا من از وقتی یادم میاد خانوادم دشمنم بودن

حق حرف زدن نداشتم

توهین و تحقیر دیدم

ناله و نفرین شنیدم

کتک خوردم

یادم نمیاد مادرم یا پدرم حتی تو بچگی بغلم کرده باشن

یا یه بوسه از پدر مادرم ندیدم

همه اینایی که گفتی جای بچه رو با پدر مادر عوض کن، اکه بچه به پدر و مادر مث دشمن خونی نکاه نکرد انسانه اگه بع پدر و مادر مث امل ها نگاه نکرد انسانه اگه پای حرف پدر و مادر نشست انسانه ، اگه دست رد زد روسینه پدر و مادر انسانه همیشه که نباید یه طرفه قصاوت کرد

اگه پدر مادر خوب باشن هر سنی باشه بچه مهم نیست بد باشه دیدم بچه ۲ ساله رو هم کتک میزنن

فقط کتک نیست که، بچه‌ی کوچیک مطیعه ، بزرگ که میشه عاقل میشه صاحب نظر میشه ، ولی وقتی نظرشو میگه به انواع چیزها محکوم میشه. وقتی مخالف نظر پدر یا مادرش باشه محکوم میشه . من حالم بده . تو زندگیم یک قدم خطا نرفتم. هیچ کدوم از کارایی که دوستام انجام میدن رو من انجام ندادم. ولی امشب تا همین یه ربع پیش حرفای بدی بهم زد. گناهمم اینه که الان دوست ندارم ازدواج کنم،در خودم نمیبینم الان ازدواج کنم.

من الان هیچی نگفتم که بی احترامی نکنم ولی دلم شکسته.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
همه اینایی که گفتی جای بچه رو با پدر مادر عوض کن، اکه بچه به پدر و مادر مث دشمن خونی نکاه نکرد انسان ...

کاری که الان داری انجام میدی ،یه طرفه قضاوت میکنی ، مگه پدر خداست که همه‌ی حرفاش درست باشه . مگه منه ۲۴ ساله عقل ندارم که بتونم برای خودم تصمیم بگیرم.

منم هیچ خوبی یا مهر ومحبتی از پدرو مادرم ندیدم، ولی بازم دوستشون دارم، الان بچه هامو بر عکس خانوادم ...

بزرگ که شدن هم باهاشون همین جوری باش💔

ولا من از وقتی یادم میاد خانوادم دشمنم بودن حق حرف زدن نداشتم توهین و تحقیر دیدم ناله و نفرین شنی ...

فکر میکنن دانای عالمن، داره میگه چرا ۴ سال پیش فلانی رو رد کردی ،پسره کارخونه داشت فلان داشت . مگه عهد بوقه با کسی که سیزده سال از خودم بزرگتر بوده ازدواج کنم. من تا حالا یدونه دوست پسر هم نداشتم ولی نشسته میگه من که میدونم ته این جریان بده. میدونم یکی این وسط هست که زیر گوش تو میخونه پیداش کنم فلانش میکنم بهمانش میکنم. من خستم،از همه چیز خسته شدم💔

کاری که الان داری انجام میدی ،یه طرفه قضاوت میکنی ، مگه پدر خداست که همه‌ی حرفاش درست باشه . مگه منه ...

کی گفت پدر خداست کی گفت عقل نداری همون جور که گفتی پدر و مادر پای حرفت بشینند شما آیا پای حرفشون نشستی شما آیا اصلا اونا رو ادم حساب کردی یه عمر بپای تو سوختن و ساختن اصلا دیدیشون یا فقط از دور قضاوتشون میکنی

کی گفت پدر خداست کی گفت عقل نداری همون جور که گفتی پدر و مادر پای حرفت بشینند شما آیا پای حرفشون نشس ...

از تاپیک من برو بیرون.حوصله یکی به دو کردن رو ندارم.تو خوبی.نمیدونم چی به من گذشته اومدی طرف کسی که پدر مادره رو میگیری ،تو چی میدونی از اوضاع ما. خوش اومدی

درست میگی عزیزم خداروشکر که خودت صاحب عقیده و بینشی و مسیر زندگیت رو دیگران تعیین نمیکنن، کارهات رو ...

من به کسی بی احترامی نمیکنم. ولی بخدا خستم. دیگه کشش ندارم.چون طبق خواسته‌ی اونا زندگی نمیکنم نه تنها هیچ حمایتی ندارم بلکه ولمم نمیکنن به حال خودم و به میل خودم زندگی کنم.