2777
2789
عنوان

کاش تموم شده....

135 بازدید | 5 پست

بریدم از همه چی خستم دلم میخواد بخوابم دلم میخواد برم یه جای دور میخام غریبه باشم چرااا آخه چرا سهم من اینه آخه چرا چرا خداااااا چرا اینو سهم اونایی که آرزشون بود نکردی آخه من کم غصه خوردم که این روزا رو گذاشتی تو کاسم چیکار کردم هااان چرا دست از سرم بر نمیداری چرا انقد عذابم میدی خودت خسته نشدی ببخش تو خدایی خب بزرگی کن من نمیخام زندگی کنم تروخدااا منو ببر پیش خودت...

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=327017568]چراگلم چیشده؟ [/QUOTE یه سری غصه ها هست آدم نمیتونه بیان کنه اما فقط تو یه کلمه خلاصه میشه خسته آبجی خستم خیلی خسته

وااااا، به جا این همه نفرین به خودت ،اول برا ۴۰ نفر مومن و بعد  برا خودت دعا کن، خدایی که می‌تونه نفرین و اجابت کنه، همون خدایی هست که می‌تونه دعای خیرت و قبول کنه، دعای خیر کن، به زورم بخواه، برو زیارت امام رضا واسطش کن، و انرژی های منفی و از خودت دور کن، باور کن همه کلمات یه انرژی دارن، انرژی کلمه نفرین خیلی بالاس، آدم های خوب و ازت دور میکنه، نگاهت و به زندگی عوض کن، و نیمه پر لیوان زندگیت و ببین، اگه آدم نق نقو باشی هر چه کنی فقط نیمه خالی و میبینی،

مثلا خدا بهت چشم داده، اگه نداده بود و بعد دستشویی توان دیدن مکانت و نداشتی که ببینی تمیزه یا نه ، خوب بود؟ بهت دست داده، بهت گوش داده بشنوی، بهت زبون داده ناراحتی و بیان کنی،بهت پلک داده یه باد میاد چشمات و ببندی، یه ذره قدر شناس باش تو رو خدا،

ضمنا گلم حتی وقتی میخوای درد و دل کنی موضوع ناراحتی خودت و واضح بگو که راه حل دریافت کنی با فوران کلمات منفی حالت خوب نمیشه به خدا

وااااا، به جا این همه نفرین به خودت ،اول برا ۴۰ نفر مومن و بعد  برا خودت دعا کن، خدایی که می‌تو ...

بگذریم 🥲 عزیزم ممنونم بابت وقتی که گذاشتی ❤️