پدر حامد(شهاب حسینی)، مرد بزرگیه و شرکای تجاری داشته. یکی از شرکتش اسمش امیر هست که تو قسمت اول متوجه میشیم که به شکل فجیحی به قتل رسیده. شهاب حسینی از خبر قتلش خوشحاله چون حس میکنه دلیل مرگ مادر خودش (پروانه) همین آدم بوده. از علت مرگ پروانه کسی خبر نداره و میگن خودکشی کرده. اما شهاب حسینی باور نداره و همش تشنه ی فهمیدن حقیقته.
یه دختری به اسم فرشته میگن مسئول قتل امیر هست. چون وقتی امیر مرد، فرشته (که خدمتکار خونشون بوده)، کنار امیر، چاقو به دست بیهوش بوده. یهو به هوش میاد و میبینه چاقو دستشه و امیر هم مرده. اونم فرار میکنه.
تمام مدارک میگن فرشته قاتله و میخوان اعدامش کنن. آزمایش خون فرشته نشون داده که فرشته در هنگام قتل مواد مصرف کرده بوده.
فرشته میگه من قاتل نیستم. من هیچی یادم نیست اما اینو یادمه که یهو یه صدایی شنیدم و مسی کوبید تو سرم و از هوش رفتم. اما جیز دیگه ای یادم نمیاد تا بتونم از خودم دفاع کنم.
نوید پسر امیر هستش و رابطه ی خوبی با پدرش هیچوقت نداشته و مادرش خیلی وقت پیش فوت شده. معتقده که باباش، مادرش رو دق داده. و پدره دوباره ازدواج کرده بوده و با زن جدیدش زندگی میکرده.
نوید، قدیما عاشق زن شهاب حسینی بوده. اما به دلایل نامعلومی، دختره درخواست ازدواج نوید رو رد میکنه و با شهاب حسینی ازدواج میکنه.
حالا یه رابطه ی مخفیانه ای بین زن شهاب و نوید شکل گرفته. البته زن شهاب چون وکیل هستش، کار های وکالت نوید رو به عهده داشته تا الان. اما بعد از ماجرای قتل پدر نوید، شده وکیل پرونده ی قتل پدرش و میخواد فرشته رو محاکمه کنه.
شهاب هم چون ارتباطی بین پرونده ی مادر مرحومش و این دختره فرشته رو حس میکنه، شده موکل فرشته. حالا زن و مرد با هم در جنگ هستند هرکدوم که موکل خودشون رو برنده کنند.
🙃