2777
2789
عنوان

دعا پیدا کردم توی خونم کمک دوستان

960 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین ؟

همین الان بغل قران یه دعا پیدا کردم که حالت مثلثی پیچیده شده بود که با پارچه سبز و نخ مشکی دوخته شده بود بازش که کردم دیدم دعاست عکسشو براتون میزارم ، چیکار باید کنم؟کسی میتونه معنی کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلثیا یا برای رزق و روزیه یا برای محبت و اینا بعد بالاش بسم الله رحمن الرحیم داره فک نکنم بد باشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مثلثیا یا برای رزق و روزیه یا برای محبت و اینا بعد بالاش بسم الله رحمن الرحیم داره فک نکنم بد باشه

اولین بارم نیست پیدا کردن قبلا هم پیدا کرده بودم اولین باره مثلثی میبینم ، یکی دیگه پیدا کردم که پارچش قرمز بود نمک‌ توش بود مربعی هم بود ، نمیدونم والا کی هست خونه ما دعا میزاره ، ممنونم بابت راهنمایی گلم🌷

اولین بارم نیست پیدا کردن قبلا هم پیدا کرده بودم اولین باره مثلثی میبینم ، یکی دیگه پیدا کردم که پار ...

برید پیش یه آدم معتبر هم براتون باطل کنه هم ببینه کار کیه که رفت و امدتونو کم کنین راهش ندین خونه تون

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اولین بارم نیست پیدا کردن قبلا هم پیدا کرده بودم اولین باره مثلثی میبینم ، یکی دیگه پیدا کردم که پار ...

دعا تو پارچه ی قرمز دشمنی و جدایی هست

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

منمو شوهرم تازگیا خیلی باهم بحث و دعوا داشتیم یعتی کار جایی رسید که رفتم پیش وکیل که برا طلاق اقدام کنم.

مامانم رفت پیس یه سید گفتش براشون دعای طلاق گرفتن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

[QUOTE=327005999]مثلثیا یا برای رزق و روزیه یا برای محبت و اینا بعد بالاش بسم الله رحمن الرحیم داره فک نکنم بد باشه[/QUOمن یک دعا پیدا کردم تو یک پارچه سبز. که  کاغذ مستطیلی یود وقتی باز کردم . اما خودشه موقعی که بسته بود چسب زده شده بود و مربع شکل بود وقتی باز کردم یجور تا خورده شده بود که ۳ تا مربع روی هم بود وقتی باز میکردی یک مستطیل بود. این چه نوع دعایا طلسمیه