2777
2789
عنوان

چرا مثل قدیما انرژی ندارم

221 بازدید | 11 پست

مدرسه که میرفتم کلیییی انرژی داشتم.درسامو بدون‌کمک کسی میخوندم و نمره هام همیشه عالی بود‌ که هیچ کل کارهای خونه روهم انجام می‌دادم برنامه ریزی داشتم وقتی که آفتاب میزد تو خونه حس خوبی داشتم اما از وقتی که ازدواج کردم نه انگیزه دارم نه  انرژی کلی از کارهام روی هم تلنبار میشه حوصله هیچکسو ندارم به خودم نمیرسم بچه کوچیکم که دارم حوصله هم ندارم به خودم برسم کلی روحیه م داغونه کسایی که مثل من بودن راهکار بدین لطفا🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حدود ۸.۹ ماهشه

عات مشکلت ضعف بعد زایمانه

به خودت از لحاظ تغذیه نرسبدی

علت بی‌حوصلگی کم خونی و بیفوتی بدنه. خانمی که زایمان کرده تا یکسال دوسال باید غذاش خاص باشه تا توانش برگرده وگنه تا سالها بیجونه و کم خون. بعد بیحوصله و بی اعصابه. همون افسردگی بعد زایمان

شیره گوشت کباب بادوم  روغن‌های طبیعی  خرما کشمش عسل. 

با غذاهای مرسوم توانت برنمیگرده

کلیپ انگیزشی ببین وبتامین دی بخور.مولتی ویتامین بخور.درست میشه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.