2777
2789
عنوان

.نامزدم کردهه

624 بازدید | 47 پست

سلام بچها من یک ساله خوانده خاموش بودم ..الان مشکل واقعا برام پیش اومده اینکه من آزمون دارم ۱۸وقت ندارم بخونم خلاصه حال روحیم مساعد نیس همش فکر خودکشی میکنم واینک داخل رابطه عاطفی هستم قصدمون ازدواج بود الان یهو نظر عوض شده واینکه نمیتونم بخونم حالا دوتا سوال از دوستای قشنگم داشتم ۱

اینکه چکار کنم زودی خودمو جمع کنم ک واس آزمون آماده سم 

۲دوم اینکه دوس پسرم کرده ما لریم واینکه ایشون از نظر اقتصادی سطحش خیلی بالاس ولی ما در حد صفر از نظر اخلاقی باهم مشکلی نداریم دوسش دارم گاهی پشیمون میشم ب ادامه رابطه 

نمیدونم چکار کنم سردرگم

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته یامیخوادبره یانرفته تومیخوای بری

یااون میخوادتونمیخوای یااون میخوادتورفتی

من نفهمیدم میشه بگی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
فک کردم فاز هندی برداشتی میگی نامزدم مرا کرداهه🤣

😂😂😂😂

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

صدتو بذار برا امتحان 

چه اشکالی داره مگه همه از پایه وضع مالیشون عالیه؟

خودت تلاش کن منم همینطورم

خودم میخوام تلاش کنم 

و اینکه 

قرآن بخون نماز بخون 

صلوات بده بشدتتتتتت تاثیر داره این چیزا 

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

فقط میتونم بگم عجولانه تصمیم نگیر و رابطه رو تموم نکن قبلش قشنگ فکراتو کن ک مثل بقیه دحترا بعدن پشیمون نشی و بری منت کشی

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اولویتت آزمون باشه کلا پسرا رو بذار در مرحله بعد،اگر نمیتونی خودتو برسونی که دیگه چاره‌ای نداری هیچ ورد و دعایی وجود نداره بخونی از این رو به اون رو بشی انشالله سال دیگه 

درباره آقا پسر هم اگر پشیمون شده و داره ادا میاد بسپرش به دست خدای مهربون بره هرجا که دلش خواست شاید الان از حرفم خوشت نیاد ولی واقعا فرصت زیاده