2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرم بگم بهتون

667 بازدید | 52 پست

اول اینکه اوایل تا دعوا میکردیم میرفت پدرمادرشو میاورد سرم هربار بعد هر دعوا زنگ میزد انگار مهدکودکه

خدانکنه مادرش خریدی کنه براش لباسی ک براش بخره همیشه میپوشه ولی لباسی ک من میخرم یکی دوبار میپوشه

یک سال و نیم دست بزن داره بهم سیلی میزنه

وسیله میشکنه خودشو میزنه

اصلا ابراز علاقع نمیکنه نه کلامی نه نوازش و بغل اینا

من مهمونی و جمع شلوغ دوست ندارم ولی اون چون دوست داره باااید بریم و مهمونیا هم منو تنها میذاره

با این حال هم اصرار داره منو خیلی دوست داره

باباش ک هرچی بگه اون نظرش مهمه

ولی من هیچم این وسط خستم واقعا بریدم

اینقدر مشاور رفتیم ک دیگه هیچی

چون همه تقصیرا میندازه گردن من انگار بهش مدال میدن

بنظرتون شما خدای نکرده جای من بودین طلاق میگرفتین

دوساله و نیم باهمیم

چیکار کنم بنظرتون

تنها خوبیش دست و دلبازیشه که اونم تهش میزنه تو سرم ک من فلان کار برات کردم و اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم شوهرمم یه سری آپشن های دیگه به اضافه اینا که گفتی داشت جدا شدم بعد 8 سال با 2 تا بچه بازم به خاطر حرف مامانجونش 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

عزیزدلم طلاق آخرین راه حله اصلا بهش فکر نکن، سعی کن رو خودت کار کنی اطلاعات عمومیت رو بالا ببر که نظرت رو قبول داشته باشه ، اصلا در مورد خانواده ش جبهه نگیر بذار بفهمه باهاشون مشکلی نداری و فقط از رفتارای خودش ناراحتی ، برای بهتر شدن شرایط زندگیت تلاش کن انشالله هر روز بهتر از روز قبل میشید ❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بنظرتون این وسط بچه دار شدن خوبه جون خیلی میگه بچه دار شیم بنظرتون خودتون جم و‌جور میکنه یا بدتر ...

نه به هیچ وجه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

ببین اینجور مردا وقتی ببین تو کاری از دستت برنمی‌آید بدتر میشن تو باید بدتر از اون بشی تا اون کوتاه بیاد

من خودم شوهرم هرجوری دلش میخواست باهام رفتار میکرد فکر میکرد نمیتونم برم یه مدت. قهر کردم رفتم اصلا بهشون محل ندادم گفتم فقط طلاق بعد حساب کار اومد دستش

الان بخواد کاری کنه یا چیزی و بندازه گردنم من صد برابر  اون بدتر رفتار میکنم 

دیگ آدم شده

عزیزدلم طلاق آخرین راه حله اصلا بهش فکر نکن، سعی کن رو خودت کار کنی اطلاعات عمومیت رو بالا ببر که نظ ...

ممنونم از راهنماییت

😞واقعا بریدم نمیدونم به کدوم کاراش فکر کنم ک درست شه